Creative Flex

Pressemelding fra Creative 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Flex - ultralette hodetelefoner for pendlere

Creative Flex er et sett med sammenleggbare on-ear-hodetelefoner med komfortable øreklokker i kunstlær, innebygd mikrofon og kontrollknapp, pluss

utskiftbare farger. De er skapt for gode lydopplevelser på farten.

Creative lanserer i dag Creative Flex. De ultralette og sammenleggbare hodetelefoner er utviklet, så pendlere og andre på farten kan få det beste ut av sin yndlingsmusikk, filmer eller spill – uansett om de er på vei til jobb, sitter på toget eller nyter en kop kaffe på en café.

Hodetelefonenes on-ear-øreklokker kan dreies 90 grader og er foret med kunstlær, så de er både fleksible og komfortable. Den ergonomiske designen

er laget for å dempe ekstern støy, så hodetelefonene er behagelige og lar brukeren lytte uforstyrret til sin yndlingsmusikk.

Som en liten detalj kommer hodetelefonene også med et utskiftbare fargebånd på øreklokkene. Dette gir brukeren muligheten til å sette et personlig preg på hodetelefonene, så de matcher dagens klesvalg. For øvrig blir Flex lansert til en pris de fleste kan betale – og er derfor et godt prisvennlig alternativ til markedets ellers ofte dyre lettvektshodetelefoner.

Fokus på de reisendes behov

Hodetelefonenes spesialfremstilte neodymiumsbaserte elementer gir en kraftig og dynamisk lyd med en pumpende bass, man ellers ville forbundet med hodetelefoner med langt større elementer.

Creative Flex er utviklet med øye for, hva pendlere og folk på farten har bruk for. Derfor er hodetelefonenes ledning fremstilt, så den ikke kan filtreres sammen, og samtidig har ledningen en innebygd mikrofon og kontrollknapp, så brukere lett kan skifte mellom å besvare anrop og styre musikken ved et enkelt trykk. Når hodetelefonene ikke brukes, kan de lett brettes sammen og legges i baggen, uten at de tar for mye plass.

Creative Flex oppleves på IFA-messen i Berlin den 2.-7. september, hvor Creative vil være å finne ved bod 127 i hall 3.2.

Funksjoner og spesifikasjoner - Creative Flex

Pris og tilgjengelighet

Creative Flex kan kjøpes over nett på www.creative.com til 329 kr

Powered by Labrador CMS