Sennheiser HD 630VB

Pressemelding fra Sennheiser 13. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Din egen verden av audiofil-lyd

Sennheiser lanserer HD 630VB – sin første audiofil-hodetelefon med lukket bakside

Lydspesialisten Sennheiser lanserer sin første lukkede audiofil-hodetelefon, HD 630VB, på utstillingen HIGH END i München. De øreomsluttende hodetelefonene leverer balansert audiofil-lyd og byr på en lytteopplevelse uten forstyrrelser – både hjemme og når man er på farten. Brukeren kan tilpasse bassresponsen på HD 630VB til egne preferanser ved hjelp av en roterende bass-kontroll.

Audiofil-lyd med valgfri bassforsterkning

I og med lanseringen av HD 630VB med lukket bakside oppnår lydspesialisten Sennheiser å kombinere den briljante lyden i åpne audiofil-modeller med suveren demping av støy utenfra. De nye hodetelefonene gir et imponerende, romlig lydbilde, samtidig som brukeren får en lytteopplevelse uten forstyrrende elementer. ”HD 630VB er en milepæl for Sennheiser: For første gang har vi omsatt vår lange erfaring innenfor hi-end-lyd i et design med lukket bakside. HD 630VB har passiv støydemping som gjør at man isoleres fra støy utenfra. På den måten kan lytteren fullt ut konsentrere seg om musikken”, uttaler Axel Grell, Portfolio Manager Audiophile hos Sennheiser.

Sennheiser har utviklet proprietære transdusere med svært høy ytelse særskilt for HD 630VB, disse er selve ”hjertet” i denne modellen. Hodetelefonen leverer ”power” for en intens bassopplevelse, og man kan via en roterende bassvelger tilpasse bassen etter omgivelser, type musikk og selvsagt til brukerens individuelle preferanser. HD 630VB har total harmonisk forvrengning under 0,08 prosent (ved 1 kHz og 100 dB lydtrykk) og svingspole av ren aluminium. Dette gir et uforfalsket lydbilde med en presis gjengivelse av både stemmer og instrumenter i mellomtoneområdet, samt en briljant diskantgjengivelse.

Uovertruffen lydopplevelse – hjemme og når man er på farten

HD 630VB har en impedans på kun 23 Ω og er ideell til bruk også sammen med bærbare musikkavspillere. Hodetelefonen har en frekvensrespons fra 10 til 42 000 Hz, noe som gjør den velegnet til å gjengi høyoppløselige lydfiler. Og man kan helt uten plunder og heft glede seg over den høye lydkvaliteten når man er på farten; på grunn av den sammenleggbare utførelsen og bruken av lettvekts materialer: Sennheiser benytter pådampet aluminium på øreklokker, hodebøyle og glidere. ”Vi valgte disse robuste materialene for å sikre maksimal holdbarhet”, sier Axel Grell. ”Dessuten har vi sørget for at øreputene er utskiftbare og enkle å bytte ut.” Med fjernkontroll på høyre øreklokke og en mikrofon integrert i kabelen (høykvalitets optisk kabel) kan man enkelt både styre musikk og snakke i smarttelefonen.

Rent design og ypperlig komfort

HD 630VB er stylet med Sennheisers rene, moderne og kule designuttrykk, som også formidler bruksområde og ytelse, og kombinerer førsteklasses komfort og et attraktivt utseende. Med den justerbare hodebøylen er det enkelt å få hodetelefonen til å sitte godt. Og de myke øreputene gjør at det blir behagelig å bruke hodetelefonen også over lengre tid. ”HD 630VB imponerer både med sin usedvanlig gode lydgjengivelse og sitt minimalistiske moderne design”, sier Axel Grell.

HD 630VB kan leveres fra utvalgte Sennheiser salgspartnere fra og med juni. Sennheiser gir to års garanti på hodetelefonene.

Powered by Labrador CMS