Sennheiser PXC 550 Wireless

Pressemelding fra Sennheiser 17. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta med deg en optimal lydopplevelse når du skal ut å reise

Sennheiser PXC 550 Wireless har suveren støykansellering og pauser musikken automatisk når du tar av deg hodetelefonene

De nye Sennheiser PXC 550 Wireless er  hodetelefonene for de som ønsker en ultimat lydopplevelse når man er på reise. Lydspesialisten har utviklet PXC 550 Wireless spesielt til de litt kresne brukerne som reiser mye. Hodetelefonene har Sennheisers kjente kvalitetslyd, opptil 30 timers batteritid og et slankt, trådløst design. De er også koblet til Sennheisers app CapTune™, som enkelt lar brukerne skreddersy sin lydopplevelse etter egne preferanser.

Behagelig reise

Sennheiser PXC 550 Wireless er utviklet for å imøtekomme kravene til de som reiser ofte. Med batteritid på opptil 30 timer og støykanselleringen NoiseGard™ kan man reise verden rundt på behagelig vis, uten å måtte lade en batteriet en eneste gang.

Intelligent opplevelse

PXC 550 Wireless tilbyr en intelligent reiseopplevelse gjennom kombinasjonen av høy brukervennlighet og smarte funksjoner som på en diskret måte møter brukerens behov. De intuitive hodetelefonene har touch-kontrollpanel og voice promt-system som gir tilgang til et bredt utvalg med instillinger. PXC 550 Wireless setter også automatisk musikken på pause når man tar av seg hodetelefonene.

Den gode brukeropplevelsen starter med en NFC-parring med mobiltelefonen og lydoverføring i høyeste Bluetooth-kvalitet.

Personlig tilpasning

Sennheisers nye hodetelefoner har preinstallerte funskjoner for justering av lyd samt et ”Director Mode” der man enkelt kan tilpasse lyden etter egne ønsker ved hjelp av appen CapTune™. Appen er Sennheisers første som gjør det mulig for brukerne å sette et personlig preg på lydopplevelsen. Appen kan lastes ned gratis for Android og iOS.

CapTune™ er både en musikkavspiller av høy kvalitet og en effektiv app for lydinnstillinger som gir brukeren større kontroll over lydbildet. Lyden justeres med equalizeren og tunes via A/B-testing med funksjonen SoundCheck. Appen er spesialutviklet som plugin til PCX 550 Wireless og gjør det i tillegg lett å tilpasse støykansellering, voice prompts og aktivering av Smart Pause.

Hindrer støy

 Sennheiser PXC 550 Wireless er utstyrt med et støykanselleringssystem bestående av fire mikrofoner som gir krystallklar lyd når man prater, uansett hvor mye bråk det er i omgivelsene. Man blir heller ikke forstyrret i lyttingen – Sennheisers adaptive NoiseGard™ at bråket fra flyet, toget eller trafikken ikke ødelegger for arbeid eller avslapning. Funksjonen analyserer løpende omgivelsenes lydnivå og stiller inn hodetelefonene deretter.

Ergonomi, lettvektsdesign og materialer av høy kvalitet sikrer at PXC 550 Wireless er svært behagelig å bruke. En praktisk reiseveske følger også med.

Sennheisers nye PXC 550 Wireless er tilgjengelig i butikk fra august.

Veil. pris: 3 900,-

Powered by Labrador CMS