House of Marley

Pressemelding fra House of Marley 7. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

House of Marley lanseres i Skandinavia: Sprer positive vibber i Norge

House of Marley entrer nå det norske markedet ved å lansere en kolleksjon med miljøvennlige lydprodukter av høy kvalitet. Kolleksjonen består av hodetelefoner, dockingstasjoner og andre livsstilprodukter med distinkt og støyreduserende design.

Etter stor suksess i USA, Australia, Asia og noen av våre europeiske naboer, lanseres Marley-produktene nå i Norge med mål om å kapre norske musikkelskere. Basert på Bob Marleys «One love»-visjon jobber Marleys sønner videre mot målet om å skape en bedre verden hvor folk samles i ett fellesskap.

I Norge lanserer House of Marley tre merkevarekolleksjoner; Jammin’, Freedom og Destiny. Gjennomgående for produktene i Marley-kolleksjonen er lydopplevelsen, miljøvennlighet og kompakte ørepropper og hodetelefoner. Inspirert av Bob Marleys livsstil og visjoner kan man velge mellom mange ulike stiler, enten man er ute etter fargerike ørepropper eller et mer klassisk og sofistikert utseende. Produktene vil være tilgjengelige hos Elkjøp og Elgiganten. For mer produktinformasjon, se vedlagte faktaark.

- Vårt mål er å skape en bedre verden og spre vår fars visjon om «One world, one love». Dette gjør vi ved å tilby miljøvennlige produkter som representerer verdier vår familie gjerne vil dele med resten av verden. Det har vært en lærerik opplevelse å ta House of Marley fra land til land, og selv se hvordan det universelle budskapet om fred, kjærlighet og fellesskap mottas uavhengig av både språk og kultur, sier Bob Marleys sønn, Rohan Marley, på vegne av Marley-familien.

For hvert produkt House of Marley selger, går en andel av salget til 1love.org, Marley-familiens veldedige organisasjon. Dette er en global bevegelse som støtter organisasjoner som jobber for ungdom, miljø og fred over hele verden.

- Vi ønsker å gi mennesker nye måter å oppleve sounden av favorittsangene sine på, samtidig som de kan gi noe tilbake til mennesker og jorden gjennom non-profit organisasjonen, 1love.org. Vår far lærte oss viktigheten av å gi noe tilbake til samfunnet, slik at sirkelen fullføres. Det er ikke nok å lage miljøvennlige produkter, vi må også støtte organisasjoner som tar ansvar og arbeider for noe godt, sier Rohan Marley.

I tillegg til det globale veldedighetsengasjementet, samarbeider House of Marley med organisasjoner i lokale markeder. House of Marleys norske samarbeidspartner er organisasjonen MOT, som jobber for og med ungdom med mål om å bedre og trygge deres sosiale miljø. MOT arrangerer tiltak både gjennom skolen og i ungdommens fritid, hvor de gjennom ulike øvelser inspireres til å ta egne valg, ta vare på hverandre og vise mot.  

Powered by Labrador CMS