Vifa Oslo

Pressemelding fra Vifa 4. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer enn flott design

Den nye Oslo-høyttaleren fra Vifa

Her får du både et stilig utseende og fantastisk lyd: Den nye Oslo-høyttaleren fra Vifa fungerer perfekt som en kompakt, bærbar Bluetooth-høyttaler med naturtro lyd.

Genuin. Naturtro. Ultrafunksjonell. Vifas nye høyttaler er nøye utviklet på basis av Vifa-merkets kjerneverdier. Designspråket er tydelig nordisk, med en interessant, nesten rå enkelhet. Men Oslo er mye mer enn flott design. Vifas produktformgivere og ingeniører har samarbeidet nært for å oppnå en imponerende stor lyd fra denne unike, kraftfulle Bluetooth-høyttaleren – som likevel har en funksjonell og praktisk størrelse:

“Utfordringen med Oslo var å skape et produkt med en kraftig, naturtro musikkgjengivelse som samtidig har en diskret, elegant design som passer inn i alle interiører. Sidens dagens musikk er mobil, ville vi lage et bevegelig produkt du enkelt kan flytte rundt i hjemmet ditt.

Derfor bestemte vi oss også for rette, oppadgående linjer, noe som også muliggjør et lite fotavtrykk. Det betyr at Oslo tar liten plass, men likevel har alle de funksjonene som kreves for fullblods gjengivelse av musikk med et imponerende avspillingsvolum, forklarer den ledende designingeniøren, Mikael Ankersen.

SKREDDERSYDD KVALITET

Oslo er en unik høyttalererfaring som inneholder samme DNA som de andre høyttalerne i Vifas kritikerroste Nordic-serie. Materialene er nøye utvalgt for å formidle kjerneverdiene til ekte nordisk kvalitet og design: Et spesielt fremstilt tekstildeksel fra Kvadrat gir høyttaleren et elegant preg. Den solide aluminiumsrammen understreker ideen om et solid produkt j toppklasse. Fargemessig er Oslo tilgjengelig i flere tidløse alternativer: , Sand Yellow, Ocean Blue, Ice Blue, Anthracite Grey og Pebble Grey. Og sist, men ikke minst, den diskret pregede logoen og det broderte grensesnittet som er blitt Vifas signatur for Nordic-serien og lar Oslo passe naturlig inn i alle interiører. .

MANGEÅRIG ERFARING

Oslo er den fjerde, trådløse høyttaleren som lanseres av den danske produsenten Vifa på kun tre år. Den bygger også på den solide erfaringen og det tradisjonsrike håndverket som preger Vifa-merket, som har røtter helt tilbake til selskapets grunnleggelse tidlig på 1930-tallet. De siste årene har Vifa tørket støvet av konsepter som toppkvalitet og teknologisk ekspertise og lagt til produktelementer som tidløs design og nordisk eleganse.

Selvfølgelig uten å inngå noen form for kompromiss når det gjelder den naturtro lydgjengivelsen som alltid har vært en av merkets grunnleggende verdier.

SALGSSTEDER OG PRIS

Oslo er tilgjengelig på www.vifa.dk og hos utvalgte forhandlere

Veiledende utsalgspris: 4799 NOK (inkl. MVA)

Powered by Labrador CMS