Sony 3-i-1 Walkman-serie

Pressemelding fra Sony 12. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Din musikk, på 3 måter

Sony lanserer den nye 3-i-1 Walkman®-serien med digital musikkspiller, hodetelefoner og høyttalere i én stilren design

En 3-i-1 musikkrevolusjon

I parken, på gaten eller mens du henger med vennene dine: nå kan du spille musikk på din egen måte. Den nye Walkman® WH-serien gir deg det beste Sony kan tilby – høyttalere, hodetelefoner og en digital musikkspiller – i én innovativ og trådløs design.

Det er hodetelefoner …

Uansett hvordan du hører på musikk, vil du få lydkvaliteten du forventer fra Sony. De nye Walkman® NWZ-WH505 og NWZ-WH303 bæres som hodetelefoner, og takket være en kraftfull driver sikrer musikkspillerne at du får med deg alle detaljene i dine MP3-låter. Bytt mellom ulike lydinnstillinger for en dynamisk bass eller klare vokaler, avhengig av hva du liker best*.

Det er et par høyttalere

Når du ønsker å høre på musikk utendørs samtidig som du får med deg hva som skjer rundt deg, kan du henge din 3-i-1 Walkman® rundt halsen og aktivere surroundlyds-høyttalerne med en enkel berøring. Få en høylytt lydopplevelse som baserer seg på en kombinasjon av Sonys egne xLOUD™og VPT høyttaler-teknologi.

Det er en Walkman® …

Du kan spille musikk hele dagen lang med en batterilevetid på 20 timer og en innebygget lagring på 16GB med WH505 – det betyr plass til opptil 4000 sanger**. Du kan også bruke Walkman® WH-serien som komfortable hodetelefoner og bruke den medfølgende kabelen til å høre på musikk, radio eller podcasts direkte fra din smarttelefon eller nettbrett.

Den nye Walkman® WH-serien er et nytt konsept som lar deg nyte musikken slik du ønsker det. Det samler sammen flere år med lyd- og hodetelefon-ekspertise fra Sony for å tilby deg super lydkvalitet og god komfort som du kan ta med deg overalt.

Pris og tilgjengelighet

Den nye Walkman® WH-serien vil være tilgjengelig i oktober 2013, og vil ha følgende veiledende priser:

NWZ-WH303B.CEW, svart 4GB 990 NOK

NWZ-WH303W.CEW, hvit 4GB 990 NOK

NWZ-WH505B.CEW, svart 16GB 1.670 NOK

Powered by Labrador CMS