Koss Pro4S Studio

Pressemelding fra Tura Scandinavia 24. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Koss viderefører arven etter de legendariske Pro4-modellene

Koss Pro4S Studio hodetelefoner er spesielt utformet for fagfolk som bruker hodetelefoner hver dag for å skape verdens største musikk. Med helt nye SLX40 elementer, avstemt for referanse, leverer de nye Pro4S Studio hodetelefonene en utrolig nøyaktig og objektiv lyd, perfekt for ethvert studio eller kreativt miljø.

Lyd på sitt beste

Pro 4S fra Koss er bemerkelsesverdige med sin gode lydkvalitet. Komforten sikrer lytteopplevelsen selv om du bruker den i lengre perioder. God lydisolasjon og en flat 10 Hz - 25 000 Hz frekvensrespons gjør den perfekt til å nyte alle typer musikk. Den har også god følsomhet, 99 dB SPL, noe som gjør den anvendelig også på små enheter som smarttelefoner og MP3-spillere.

Fengslende design

Pro 4S har en svært attraktiv design med god bærekomfort. Svart, mattlakkert farge med slipt aluminiumskant på de ytre øreklokkene gir den et unikt og flott utseende. Øreklokkene er D-formet som følger ørets naturlige form, for å på en behagelig måte slutte om øret. Den kompakte designen gjør den enkel å bære med seg. Pro4s leveres med en beskyttende bæreveske.

Utmerket tilkobling

Koss Pro 4S har veldig gode tilkoblingsmuligheter. Du kan enkelt seriekoble flere hodetelefoner slik at flere kan lytte til samme lydkilde samtidig. Hodetelefonen har avtagbar spiralkabel med 3,5mm plugg og 6,3mm adapter for hjemmestereoen, kabelen kan valgfritt kobles til den øreklokken du måtte ønske, for optimal tilpasning.

Koss Pro 4S har en veiledende pris på 1199,- og er tilgjengelig hos din nærmeste Koss forhandler.

Powered by Labrador CMS