Logitech UE MINI BOOM

Pressemelding fra Logitech 4. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer sosial MINI-høyttaler

I dag lanserer Ultimate Ears og Logitech UE MINI BOOM, som er en oppgradering av den populære UE Mobile Boombox. UE MINI BOOM er en overraskende liten høyttaler, som leverer enorm lyd i en liten innpakning med stilige fargekombinasjoner. Ultimate Ears har lang erfaring med lyd av høy kvalitet. Denne gangen overgår de likevel seg selv ved å lansere den minste av de minste høyttalerne med overraskende stor lyd. Den lille høyttaleren gir klare, lyse toner og en dyp bass.

God kvalitet

Med en batterikapasitet på inntil 10 timer, enkle knapper og Bluetooth-oppkobling, er UE MINI BOOM en god og praktisk venn du kan ta med deg overalt. Musikken kan streames fra opptil 15 meters avstand. UE MINI BOOM er utstyrt med en micro-USB-lader, som gjør det enkelt å lade uansett hvor du er. Pluss at man kan koble to UE MINI BOOM-høyttalere trådløst sammen etter å ha lastet ned UE MINI BOOM app som er gratis for iOS og Android. Da blir den gode lyden dobbelt så god.

– Ultimate Ears setter standarden for audio-løsninger som passer vår mobile livsstil nå til dags, sier administrerende direktør i Ultimate Ears, Rory Dooley. Ved å kombinere det ekstremt praktiske med enorm lyd, er UE MINI BOOM den siste mobile høyttaleren i vår produktserie som leverer det beste av begge verdener. Uansett om du er hjemme og ser musikkvideoer på iPad-en, er på langtur med familien eller om du bare hører på favorittmusikken, er UE MINI BOOM laget for å være den ideelle høyttaleren etter dagens behov og vaner.

Lekkert og praktisk design

UE MINI BOOM kommer i en rekke stilige farger, inkludert oransje, lilla, rød, gul og sort. Den tåler en trøkk, på grunn av rammen som er en kombinasjon av metall og gummi, så den kan slenges i vesken, sekken eller i bilen uten problemer. 

Pris og tilgjengelighet

UE MINI BOOM forventes å være tilgjengelig i Apple Retail Stores og  www.ultimateears.com over hele Europa fra og med i dag, til en veiledende pris på 890 NOK.

Powered by Labrador CMS