Ultimate Ears Ue Roll

Pressemelding fra Ultimate Ears 16. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ultimate Ears introduserer deres nye mobilhøyttaler designet for hva som helst, hvor som helst og når som helst

UE ROLL er en vanntett høyttaler som kobler deg og din musikk

Ultimate Ears fortsetter å transformere hvordan mennesker opplever musikk, sammen ute i verden. I dag lanserer Ultimate Ears UE ROLL, en kraftig liten trådløs Bluetooth®-høyttaler som er klar for hva som helst, når som helst, hvor som helst. Du har ikke hørt noe ennå.

UE ROLL dunker ut høy og fantastisk 360-graders lyd og har dyp bass som gir utrolige beats. I tillegg til den fantastiske lyden inneholder designet på UE Roll essensen av den originale UE BOOM og er laget for å være en del av din ultramobile hverdag og livsstil.

Enten du fester den til badetøyet ditt ved hjelp av UE ROLLS stropper eller tar den med på fottur, kobler UE ROLL deg og dine venner til musikk. Den er vanntett (IPX7 sertifisert) og støtsikker, laget av det tøffeste og beste materialet, noe som gjør at du kan dunke den, miste den eller kaste den hvor som helst.

”Musikk er laget for deling, tilkobling og for å underholde”, sier Rory Dooley, daglig leder i Ultimate Ears. ”Den forvandler øyeblikk til noe spesielt, og vi designet UE ROLL til å bli en del av disse øyeblikkene. Uavhengig av hvor du er eller hva du gjør, så er UE ROLL der for å forsterke enhver opplevelse.”

I tillegg til dens lyd og utforming som gjør at du kan ta den med hvor som helst, blir UE ROLL bare bedre og bedre etter hvert som du bruker den, akkurat som UE BOOM og UE MEGABOOM. Gjennom UE ROLL appen for iOS® og Android™, kan du våkne til din favorittmusikk, skru høyttaleren av og på og til og med doble lyden ved hjelp av parringsfunksjonen som fungerer på tvers av alle Ultimate Ears-høyttalere. Nye oppdateringer blir sendt trådløst gjennom appen så du enkelt kan fortsette å utvide med nye funksjoner, noe som gjør høyttalerne enda bedre over tid.

Pris og tilgjengelighet

UE ROLL er forventet å være tilgjengelig i juli 2015 for en veiledende pris på 1299,-.

Powered by Labrador CMS