Sony Walkman E-serie

Pressemelding fra Sony 10. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La musikken få fritt spillerom med Sonys nye video-utstyrte Walkman® E-serie

Fantastisk lyd, støydempingsteknologi og opptil 77 timers batterilevetid (E580)

Med de nye Walkman® E580 og E380 fra Sony kan du være sikker på at du har musikk tilgjengelig hele dagen, ja du kan til og med være sikker på at du har tilgang på underholdning til å fylle selv de lengste reiser. Med enestående batterikapasitet og kompakte, elegante design, er de nye MP3-spillerne som skapt for å bli med deg når du er på farten.

Det er enkelt å få din musikksamling over på MP3-spillerne – bare dra og slipp sanger, bilder, videoer, podcasts og spillelister (med unntak av DRM-innhold) fra Windows® Explorer eller fra ditt iTunes-bibliotek over til musikkspilleren. På 1-2-3 er du klar til å nyte din favorittmusikk i timer av gangen.

Walkman® E580 med digital støydemping

Den elegante Walkman E580 er den perfekte feriepartner, takket være 77 timers batterilevetid på én oppladning.

E580 gir deg et bredt lydbilde, og ved å skru på ClearAudio+ vil du oppleve enda klarere detaljer og en mer definert bass. MP3-spilleren er utstyrt med en rekke av Sonys audio-teknologier for å styrke din lytteropplevelse, blant annet Clear Bass, Clear Stereo og Clear Phase. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) inkluderer selv de mest høyfrekvente detaljer, mens VPT (Virtualphones Technology) leverer en autentisk følelse av å være på et studio, i en klubb eller på en konsert.

Musikkspillerens digitale støydempede in-ear-øreplugger fjerner i tillegg bakgrunnsstøy med opp til 98 prosent. Med E580 får du dermed en uforstyrret musikkopplevelse enten du reiser med fly, buss eller tog – eller rett og slett befinner deg på kontoret og ønsker å stenge ute støy fra omgivelsene rundt deg.

Walkman® E380 for unge musikkelskere

Den fargerike og kompakte Walkman® E380-serien er en introduksjon av Sony Walkmans anerkjente lydkvalitet til ynger musikkelskere.

Walkman E380 lar deg utnytte musikksamlingen din til det fulle med teknologier som fanger hele lydspekteret. Dynamic Normaliser er også installert for å motvirke uventede volumendringer mellom låter, og man har både forhåndsinnstilte og tilgang til egendefinerte innstillinger for å finjustere lyden i henhold til egne ønsker.

Utstyrt med en klar LCD-skjerm, er musikkspilleren også godt egnet til visning av bilder og videoer. Med opptil 30 timers spilletid på én oppladning er det mer enn nok batterikapasitet til å holde deg med underholdning selv på lange reiser.

Tilgjengelighet og pris

De nye Walkman® NWZ-E580 og NWZ-E380 video MP3-spillerne er tilgjengelige i Europa fra juli, og vil ha følgende veiledende priser:

NWZE383B.CEW: 755 kr

NWZE384B.CEW: 830 kr

NWZE384R.CEW: 830 kr

NWZE384L.CEW: 830 kr

NWZE584B.CEW: 1.140 kr

NWZE585B.CEW: 1.300 kr

Powered by Labrador CMS