Skullcandy Sport Performance

Pressemelding fra Tura Scandinavia 26. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skullcandy & High Intensive Training - en HIT!

Skullcandy Sport Performance er utformet for å holde seg i øret - uansett hva som skjer og hva den utsettes for. Den gir enestående stabilitet for de tøffeste idrettene som krever tung lyd for å kunne yte maks.

Sport Performance serien består av to stiler, "Method" og "Chops Buds" - designen er laget for å motivere, inspirere og prestere. De har en lett, motstandsdyktig konstruksjon og er svettebestandig med markedets siste nyvinning - Sticky Gel. En patentert innovasjon som gjør at proppene sitter skikkelig, de lekker ikke lyd og konstruksjonen går ikke på bekostning lydkvaliteten.

"I utformingen av våre nye Sport Performance produkter, ønsket vi å lage hodetelefoner som ville tåle de tøffeste treningsøktene uten å skape noen form for distraksjon for utøveren som bruker dem," sa Hoby Darling, administrerende direktør i Skullcandy. "Kulturen rundt denne type av høy intensitet i treningsøktene gjorde at vi måtte utvikle en design som holder for den tøffe treningen, uten å være i veien. Etter endeløse tester med de mest krevende idrettsutøverne i verden, bygget vi det vi mener er riktig for målgruppen. "

Method kommer i gult, grått og blått. Chops Buds i rødt, blått, gult og svart.

Powered by Labrador CMS