Sony MDR-V55 og MDR-ZX600

Pressemelding fra Sony 1. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye flotte og fargerike hodetelefoner fra Sony  

• MDR-V55 med vendbare øreklokker i DJ-stil

• MDR-ZX600 med fargerikt design og god lyd

De to nye Sony-hodetelefonene kombinerer et stilig design med fyldig og detaljert lyd, og passer dermed perfekt for deg som setter like stor pris på et flott utseende som på god musikk når du bruker MP3-spilleren din.  

Begge modellene har en kompakt utforming med bevegelige øreklokker som kan legges flate, slik at de tar opp minst mulig plass når de ikke er i bruk.  

MDR-V55 og MDR-ZX600 er tilgjengelige i fire iøynefallende farger (svart, hvit, rød og blå), og fargedetaljer på og inni de sirkelrunde øreklokkene matcher fargen på den flate, flokefrie ledningen.  

I tillegg til å se flotte ut leverer begge hodetelefonene favorittmusikken din med god lydkvalitet, uansett om du foretrekker hip-hop, jazz eller rock. De store driverenhetene på 40 mm med neodymiummagneter sørger for at du får fyldig og kraftig lyd med ekstra bass og detaljrik diskant, og den gode følsomheten blir supplert med en effekt på hele 1000 mW, noe som gjør både MDR-V55 og MDR-ZX600 til allsidige hodetelefoner som kan brukes når som helst og med hvilken som helst lydkilde.  

MDR-V55 De fargerike, DJ-inspirerte MDR-V55 gjør at du ser stilig ut uansett om du er på klubb eller vandrer gatelangs, og hodetelefonene har et lukket design med behagelige og vendbare øreklokker som gir god lydisolasjon og ekstra fleksibilitet.  

MDR-ZX600 MDR-ZX600 er herlig lette og behagelige å ha på seg, og lar deg gi uttrykk for din personlige stil når du sitter på bussen på vei til jobb eller skole. Hodetelefonene har et klassisk utseende som har fått en ny tvist med metalleffekter og fargerike detaljer som matcher den flate, flokefrie ledningen.  

MDR-V55 og MDR-ZX600 får veiledende utsalgspriser på henholdsvis 830 kroner og 580 kroner, og blir tilgjengelige for salg i mai.