Tiny Audio

Pressemelding fra TT Micro 26. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

God lyd, komfortable ører

TT Micro lanserer sin første hodetelefon i Tiny Audio-familien

Det burde ikke koste en formue for et par gode hodetelefoner. Det du ønsker deg er god lyd og komfortable ører. Så enkelt. Det er ikke rakettforskning.

Det som kreves er godt design og en uvillighet til å inngå kompromier på bekostning av lydkvaliteten. Legg til et selskap som lever og ånder for å skape gode lydprodukter for mindre penger, og du har noe bra på gang.

TT Micro, som også står bak suksessradioen Pinell GO, lanserer nå sine første stereo hodetelefoner H.3 i sin egen Tiny Audio-familie. Den nye modellen kommer i to design. Helt sorte, eller sorte med røde detaljer og rød kabel med in-line mikrofon for høy lydkvalitet ved samtaler til mobiltelefon. Hodetelefonene er kompatible med de fleste smarttelefoner: iOS, Android og Windows Phone.

- Vi har spesialisert oss på god lyd for en god pris, og er glade for å endelig lansere våre første egenutviklede hodetelefoner. Bak selve designet – det urbane, matte utseendet på hodetelefonene, står en gruppe dyktige mennesker fra norsk kreativt fagmiljø, sier Tom Vedvik i TT Micro.

Hodetelefonene er ekstremt lette, og sitter godt på hodet. De tilbyr solid bass og god isolasjon mot omgivelsene. Tiny Audio H.3 er dermed en ypperlig reisekamerat på flyet, eller på kollektivtransport i byen.

Tekniske spesifikasjoner:

Pris og tilgjengelighet

Tiny audio H.3 kan du allerede kjøpe på nett og i butikker over hele landet og har en veiledende utsalgspris på 499 kroner.

Powered by Labrador CMS