Bandridge og Profigold

Pressemelding fra Nedis 4.november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nedis lanserer nye løsninger for SmartMedia med Bandridge og Profigold

Bandridge utvider utvalget innen koblinger for personlige medier

I de moderne tidene vi lever i, er det personlige medieenheter som hovedsakelig brukes til å sende og motta tekst, tale, musikk, bilder og videoer. En pålitelig og god tilkobling til maskinvaren er helt avgjørende når vi skal høre på musikk, se på filmer eller lade eller synkronisere en telefon. Bandridge lanserer et utvidet utvalg av pålitelige koblinger med god design og «feel».

Bandridge har i en årrekke vært kjent for pålitelige kvalitetskoblinger. Med unik dobbel Bandridge-støpeform og 24k gullbelagte koblinger, metall- eller aluminiumkledde kabler og oksygenfrie kobberledere, oppfyller Bandridge disse forventningene til kvalitet til det fulle.

Bandridge er enda mer anerkjent for sine unike salgsvennlige og plassbesparende emballasjeløsninger. Det påviste blisterkonseptet med dyrekoder imponerer fortsatt dagens kvalitetsbevisste butikkunder. Dette tydelige og flerspråklige selvplukkonseptet er en tilbehørløsning enhver butikk må ha. Bandridges utvalg for personlige medier kompletterer produktutvalget med et nytt eksotisk dyr – kameleonen. Med kameleonen, som er kjent for sin ekstreme evne til å skifte farge og utseende, passer Bandridges utvalg innen personlige medier sømløst med den raske utviklingen innen smartmedieteknologi og maskinvare.

Bandridges utvalg innen personlige medier er nå tilgjengelig hos NEDIS, din samarbeidspartner innen forbrukerelektronikk.

Profigold fornyer serien med personlige medier

Profigold – kvalitetsmerket innen tilkobling – er anerkjent for innovative og progressive produkter. Profigold kobler sammen tilfredshetsgaranti og opplevelsen av en liveforestilling. Autentisitet døgnet rundt, hele uken. Står aldri stille – akkurat som selve livet. Opplev dynamikken fra en live-konsert eller HD-oppløsningen fra kino, med den beste lyden og bildekvalitet enheten din har å by på – uansett hvor du er.

Personlige medieenheter blir stadig mer populære. Derfor fornyer Profigold nå utvalget innen sammenkoblinger for personlige medier. Serien for personlige medier er utviklet i Nederland, og byr på sammenkoblinger for personlige medieenheter med optimal design og en unik kledning. Disse sammenkoblingene er utstyrt med en dobbeltvinnet skjermet metallkabel, 24k gullbelagte metallkoblinger og 99,96 % okysgenfritt kobber, noe som gir koblinger av glimrende kvalitet, som egner seg for alle merker og finnes i diverse lengder.

Som forventet av et kvalitetsmerke, er alle sammenkoblinger for Apple fullt lisensiert og bærer «made for Apple»-logoen.

Ingen grunn til å se deg fornøyd før du har aller høyeste kvalitet – dra nytte av Profigolds eksklusive erfaring. Profigolds serie for personlige medier er nå tilgjengelig hos NEDIS, din samarbeidspartner innen forbrukerelektronikk.