Beats Powerbeats² Wireless

Pressemelding fra Tura Scandinavia 19. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Beats lanserer Powerbeats² Wireless

Powerbeats² Wireless er designet for å trosse det ordinære og gi en aktiv person et løft i sine treningsøkter. Den er lett, men likevel kraftig og har to elementer i hver ørepropp. Disse trådløse hodetelefonene leverer førsteklasses lyd og ytelse, og gir deg drivkraften til din trening. Powerbeats² Wireless er svette- og vannavstøtende i henhold til IPX4-normen, hele veien fra øretelefonene til den flokefrie kabelen. RemoteTalk kontrollen har en bearbeidet overflate som gir et godt grep samt kontroll av volum, sporvalg og mulighet for å styre håndfrie samtaler selv med våte fingre.

Med to høyttalere i hver hodetelefon får du ekstra trykk og kraft i musikken. De gir en fantastisk lytteopplevelse, og har en perfekt passform. Støy fra omgivelsene er godt skjermet. Det er enkelt å sammenkoble dem med din Bluetooth-enhet og rekkevidden er på opptil 10 meter.

Powerbeats² Wireless kommer i flere ulike farger og lanseres fortløpende i løpet av sommeren.

Art.nr: 670240 - Svart

Art.nr: 670244 - Rød

Art.nr: 670245 - Hvit

Art.nr: 670248 - Grå/Rosa

Art.nr: 670261 - Cobolt Blå

Beats By Dr. Dre distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB

Powered by Labrador CMS