Pokémon GO Plus

Pressemelding 8. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fang dem alle med Pokémon GO Plus fra den 16. september

Nyt Pokémon GO-opplevelsen uten å se på mobiltelefonen

Pokémon GO Plus-tilbehøret, som kan brukes som et armbånd eller festes i skjortekragen, kommuniserer med Pokémon GO uten at du har mobiltelefonen din fremme. Pokémon GO Plus lanseres i Norge den 16. september.

Pokémon GO Plus er kompatibel med både iOS og Android via Bluetooth*. Enheten gir spillere beskjed om at det finnes Pokémon i nærheten ved å vibrere og lyse grønt**. Spilleren kan deretter trykke på knappen på Pokémon GO Plus én gang for å kaste en Pokéball. Et vellykket kast får enheten til å blinke og vibrere.

Pokémon GO Plus vil dessuten vibrere og lyse blått når det finnes et PokéStop i nærheten. Her kan spilleren motta gjenstander ved å trykke på Pokémon GO Plus-knappen. Pokémon GO Plus kan også brukes med Pokémon GO kjørende i bakgrunnen på mobiltelefoner, men da vil ikke spillet registrere avstanden som spilleren har gått.

Merknader:

*For å bruke Pokémon GO Plus må du laste ned Pokémon GO-applikasjonen på mobiltelefonen din. Pokémon GO Plus er kompatibel med følgende operativsystem:

iOS

OS-versjonene: iOS 8 - 9

iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus

Android

OS-versjonene: Android 4.4 - 6.0

Android 4.4 eller høyere som har Bluetooth® Smart(Bluetooth v4.0 eller høyere) samt RAM2GB eller mer.

**Pokémon GO Plus gir ikke spillere beskjed om Pokémon som er lokket til et sted med gjenstanden Incense.

Powered by Labrador CMS