SKJØNNHET KOMMER HJEMMEFRA

Beurer satser hardt på hjemmeprodukter for skjønnhet og velvære, og har fått franske Elle med på laget.

Publisert Sist oppdatert

– Tradisjonelt har Beurer jobbet med fleksibel varme, altså varmeputer og varmetepper. På 90-tallet  følte selskapet at de trenger flere ben å stå på, og valgte å satse på helse- og velvære. For fem år siden kom de medisinske produktene med blodtrykk- og sukkermålere, og for et par år siden kom babycare-produktlinjen, sier Inger Krog Lobben, daglig leder hos importøren Sting Nordic, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Elle by Beurer

Beurer lanserer fem skjønnhetsprodukter i samarbeid med det franske motemagasinet Elle, under navnet Elle by Beurer

Hun forteller at selskapet under årets messe har sin hovedpresentasjon i skjønnhetsproduktkategorien.

– Beurer lanserer fem skjønnhetsprodukter i samarbeid med det franske motemagasinet Elle, under navnet Elle by Beurer. Disse produktene kommer på markedet i løpet av høsten, sier Lobben.

De fem produktene er nok i hovedsak rettet mot det kvinnelige segmented, mens FCE75 Pureo Skin Clear er et anti-kviseprodukt som kan slå an hos begge kjønn. Denne lille staven bruker blått lys for å bekjempe inflammasjoner og skal ifølge Beurer virke i løpet av 24 timer.

– Behandlingen er smertefri, og kan brukes daglig. Det tar bare to og et halvt minutt å behandle kvisene, sier Lobben.

Ultralyd og ioner

Neste produkt som får bære Elle-navnet er FCE80 Pureo Sonic Skin Care, som bruker ultralyd for å gi en frisk hudtone, og skal ha tre ulike effekter. Med fem millioner høyfrekvente lydbølger per sekund skal blodsirkulasjonen til huden i ansiktet økes, varmen som genereres får porene til å åpne seg, og ultralyden skal øke porøsiteten til hudens membran.

– Det siste betyr at brukerens egen favoritthudkrem trenger enda dypere inn i huden. Apparatet kommer også med en kontaktkrem som hjelper lydbølgene å penetrere huden enda dypere, sier Lobben.

FCE70 Pureo Ionic Hydration er et dyptvirkende renseprodukt for ansiktet. Dampapparatets ioner lar vannmolekylene trenge dypt ned i huden og renser bort sminkerester, støv og sebum, heter det i produktbeskrivelsen fra Beurer. Fyller man apparatet helt opp med destillert vann, varer én behandling i 20 minutter.

Beurer har også et annet renseprodukt i sin Elle-serie, FCE60 Pureo Sonic Brush. Denne motoriserte ansiktsbørsten skal fjerne støv og skitt, øke blodsirkulasjonen og gjøre huden myere.

– Den kommer med tre ulike børster og to vibrasjonssettinger, og børsten er vanntett slik at den kan brukes i dusjen, sier Lobben.

Powered by Labrador CMS