TT Micro SuperTooth HD

Pressemelding fra TT Micro 29. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer SuperTooth HD  

Bluetooth-handsfree med markedets beste lyd og norsk tale

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå SuperTooth HD, som er storebroren til SuperTooth Buddy. Sistnevnte er Norges mest solgte handsfree, og den har i tillegg blitt kåret til ”Årets mobiltilbehør” (Gulltasten 2010) og ellers gjort det svært bra i sammenligningstester.  

TT Micros nye handsfree bruker høyttalerteknologien Twin Speaker V Array, og har to høyttalere på 5 watt og en forsterker på 5,4 watt, noe som gjør lyden tre ganger kraftigere enn på andre handsfree-enheter. SuperTooth HD har i tillegg doble mikrofoner innebygd, noe som forbedrer stemmekvaliteten.  

- Det har vist seg at bruk av mobile enheter mens man kjører er den vanligste årsaken til at man ikke følger godt nok med på veien – mobiltelefonbruk i bilen firedobler faktisk risikoen for å krasje. SuperTooth HD er en handsfree-løsning som gir bilførere muligheten til å snakke i telefonen mens de kjører – uten å bryte loven eller miste fokus på veien, sier Tom Vedvik i TT Micro.  

SuperTooth HD er også utstyrt med stemmekommandoer som gjør det tryggere å bruke mobilen når du kjører bil. Kun ved hjelp av stemmen din kan du svare på innkommende anrop. Handsfree-enheten har norsk tale, og gir beskjed når den er oppkoblet og informerer om hvor mye batteritid som gjenstår.  

Pris og tilgjengelighet

SuperTooth HD er allerede tilgjengelig for salg, og har en veiledende utsalgspris på 999 kroner. USB-kabel og billader medfølger.

Powered by Labrador CMS