Mikael Herje viser frem den nye serien Bass+. De er tilgjengelige i flere farger. Foto: Jan Røsholm
Mikael Herje viser frem den nye serien Bass+. De er tilgjengelige i flere farger. Foto: Jan Røsholm

STORE OG SMÅ HØYTTALERE

Gibson Innovations lanserer en rekke nye høyttalere. Fra de minste til å ha i lomma, til store høyttalere som spiller for hele nabolaget.

Publisert

Felles for dem alle, er at de er trådløse og merket Philips. Philips kommer med en rekke nye blåtannhøyttalere i alle størrelser og farger. De minste har fått navnet UpBeat, og leverer 4 watt. De har fem timers spilletid og vil ha en pris ut til kunde på under 300 kroner.

Bass+ er en ny serie med litt større høyttalere i mange ulike farger. Disse er både vanntette (IPX7) og støtsikre.

– Disse har en pluss-knapp. Trykker du på den blir det ekstra lyd og bass, sier Mikael Herje i Gibson.

Bass+ kommer i tre forskjellige størrelser. Den minste vil koste rundt 500 kroner, den mellomste rundt 1000 kroner mens den største vil ha en utsalgspris på 1700 kroner. Herje viste også frem to nye blåtann høyttalere i større utgave.

Vi ønsker å selge opp fra blåtann, så dermed tilbyr vi støydemping til folket

– Her er det mye lyd og lys, en skikkelig høyttaler til fest og moro, sier Herje.

Den minste av dem, NX2, har to basselementer og to diskanter, og en effekt på 300 watt. Batteriene leverer lyd i 16 timer. Prisen vil være rundt 2500 kroner. Storebroren Philips NX5 er et komplett tårnsystem, som kan separeres for et utvidet lydbilde.

– Ved å splitte de, så får man to høyttalere som spiller sammen i stereo. De kommuniserer seg imellom via et proporitært wifi-nett. Standard blåtann brukes til å kommunisere med enheten, sier Herje.

NX5 lanseres til sommeren og vil koste 5.000-6.000 kroner.

Propper og klokker

Vi fikk også se en helt ny produktlinje innen hodetelefoner og ørepropper. Alle er trådløse med blåtannstøtte.

– Vi ønsker å selge opp fra blåtann, så dermed tilbyr vi støydemping til folket. God kvalitet til gode priser, sier Herje.

Han viser til ørepropper med støydemping til under tusen kroner, og hodetelefoner til under 1.500 kroner.

Produktene han sikter til er hodetelefonserien Pro 7000, Pro 8000 og Pro 9000. Pro 7000-modellen har en ladetid på under to timer, og kan spille i nærmere 30 timer. Det er en ren blåtann-hodetelefon. Pro 8000 har i tillegg støydemping, mens Pro 9000 er en 8000-modell som leveres i en bæreboks.

– Vi har også en serie propper. Her kan kundene velge mellom neckband eller vanlig ørepropper med ledning, sier Herje. Neckband-modellene har fått navnet Pro 4000 og Pro 5000. Forskjellen på de to er at Pro 5000 har støydemping i tillegg til blåtann. Spilletiden på Pro 5000 vil være sju timer.

– Modellene med støydemping har litt kortere spille tid, nettopp på grunn av støydempingen, så Pro 5000 spiller i sju timer, sier Herje.

De vanlige øreproppene med ledning har fått navnet Pro 1000 og Pro 3000, sistnevnte med støydemping.

Powered by Labrador CMS