Gigaset G-tag

Pressemelding fra Gigaset 17. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gigaset lanserer gadget-finneren, G-tag 

Gigaset lanserer G-tag, et produkt som via Bluetooth hjelper deg med å søke etter,holde orden på og finne dine enheter og gjenstander. Alt du ikke vil skal forsvinne,slik som nøkler, lommebøker og laptop-er, kan merkes med en G-tag

Skapt for å finne dine forlagte gjenstander

I tillegg til kjernefunksjonen å søke etter og finne forlagte gjenstander, har denne nyskapningen flere nyttige funksjoner for hverdagsbruk. For eksempel har den en posisjonsfunksjon som gjør at brukere raskt og enkelt kan finne ut hvor bilen står parkert i en ukjent by og en listefunksjon som minner om alt en må huske når en reiser fra ett sted til et annet. G-tag er også utstyrt med en alarm som går av så snart et merket objekt forlater telefonens Bluetooth-rekkevidde.

Teknologi i takt med tiden

Alle G-tag-funksjonene aktiveres med en gratis og lett forståelig G-tag-app, kompatibel med alle mobilenheter med Android 4.2.2., IOS 7 eller senere. Systemet baseres på Bluetooth 4.0, som opprettholder en permanent tilkobling til et ubegrenset antall G-tagger. Takket være det lave strømforbruket i denne Bluetooth-generasjonen, har det innebygdebatteriet en levetid på opptil 1 år. Og til forskjell fra mange konkurrerende produkter, erbatteriet på G-tag enkelt å skifte ut.

"Det er fort gjort å rote bort både nøkler og lommebok. Med G-tag kan våre kunder enkelt spore opp sine eiendeler og holde styr på dem ved hjelp av appen” sier Titti Hagenfeldt, Marketing Manager Nordics.

Brukervennlig og smart

Gigaset G-tag er kompatibel med Android-smarttelefoner 1) med versjon 4.2.2. eller senere med Bluetooth 4.0. og med Apple iPhone 4s, iPad 3, iPad mini eller iPod touch 5

med iOS 7 eller senere. Gigaset G-tag-appen kan lastes ned gratis fra Google Play eller iTunes Store og takket være Bluetooth 4.0-teknologien, har G-tag en rekkevidde på opptil 30 meter.

Pris og tilgjengelighet

For at G-tag skal passe inn over alt, kommer den i fargene svart, hvit, rød, grønn og oransje, og i flere forskjellige pakkestørrelser. Gigaset G-tag vil være tilgjengelig hos forhandlere fra februar 2015, prissatt til NOK 179 (pakke med 1), NOK 449 (pakke med 3) og NOK 699 (pakke med 5).

Powered by Labrador CMS