Logitech K380 og M535

Pressemelding fra Logitech 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jobb med hva som helst - hvor som helst

I dag introduserte Logitech den nye Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard og  Logitech M535 Bluetooth Mouse, som gir deg friheten til å jobbe på hvilken som helst enhet, uansett hvor du befinner deg.

- Vi lever i en tidsalder der vi kan fange, endre og publisere alt innhold vi føler for på hvilken som helst enhet, sier Charlotte Johs, global visepresident for eksterne enheter hos Logitech.

- Ettersom alt er blitt mye mer tilgjengelig enn før, er vi ikke jobben lenger knyttet til arbeidsplassen eller kontoret. Sofaen, hagen og kaféen er de nye kontorene, og Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard og Logitech M535 Bluetooth Mouse gir denne friheten uten at det påvirker resultatet, fortsetter hun.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard gir deg den behagelige skrivebordsopplevelsen til datamaskinen, smarttelefonen eller tabletet ditt.  Med tastaturet kan du koble deg opp mot tre forskjellige enheter samtidig, og enkelt bytte mellom dem med Easy-Switch™- tastene. Tastaturet vil automtisk gjenkjenne den tilkoblede enheten og finne taster til støttefunksjoner og snarveier - noe som bidrar til en komfortabel og velkjent skriveopplevelse.  Med de to medfølgende AAA-batteriene, har Logitech K380 opptil to års batteritid. Logitech K380 vil være tilgjengelig i blått eller grått, til en veiledende pris på 449.00 NOK.

Logitech M535 Bluetooth Mouse

Logitech M535 Bluetooth Mouse kan brukes hvor og når som helst, på så å si alle dataenheter. De programmerbare navigasjonstastene gjør det mulig å bytte mellom applikasjoner, skrivebord, drop-filer, bilder, gjenskape fingerbevegelsen som bringer frem mission control på Mac-maskiner og task view til Windows 10. Musen kan brukes på så å si alle overflater - fra metall, tre og hva som ellers kan fungere som musematte - takket være den optiske lasersensoren. Musen er bærbar, har et vippehjul, har en buet form med teksturert gummigrep for komfort og den kan leve opptil ti måneder på ett AA-batteri. Logitech M535 Bluetooth Mouse kommer i enten blått eller grått, til en veiledende pris på 349.00 NOK.

Ved å laste ned Logitech Options-programvaren, kan du tilpasse både tastaturet og musen for å forbedre opplevelsen og låse opp en hel verden av nye muligheter. Selv om de ikke trenger hverandre for å fungere, ser du to veldig bra ut sammen med sine matchende farger og design.

Tilgjengelighet

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard er forventet å være tilgjengelig i Norge fra Oktober 2015. Logitech M535 Bluetooth Mouse er forventet å være tilgjengelig i Norge fra september 2015. Hver enhet selges separat. For mer informasjon, se logitech.no

Powered by Labrador CMS