Loewe Sound Port Compact

Pressemelding fra EET Europarts 18. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Loewe Bluetooth høyttalerdock med god, harmonisk lyd

Loewe Sound Port Compact er en fornøyelse å lytte til og se på. Kompatibel med iOS, Android og Windows Phone. 

Loewe Sound Port Compact spiller musikk fra nesten hvilken som helst kilde; mobil, nettbrett, laptops, PCer og MP3-spillere. Spiller via Bluetooth og har integrert Apple Lightning-kontakt. Apt-X codec sikrer best mulig lyd, og kvalitet på overføring via Bluetooth.

En integrert mikrofon gjør det mulig å bruke Sound Port Compact i forbindelse med telefonsamtaler - ideell for konferansesamtaler. 

Elegant design laget av høykvalitets-aluminium. På toppen har den en Apple Lightning-kontakt i en skjult dock som åpner seg med en lett berøring.

Imponerende lydkvalitet

Til tross for sin kompakte størrelse gir Sound Port Compact en god og harmonisk lyd, med en sterk og solid stereo-gjengivelse, hvor high-end forsterkere gir en samlet effekt på 80 watt. Høyttaleren består av to kombinerte mellomtone høyttalere, diskant og en subwoofer. Bassrefleksrøret gir en overraskende kraftig musikkgjengivelse i det lave frekvensområdet. 

Ved å trykke på en knapp, aktiveres den integrerte mikrofonen og gjør Sound Port Compact til et handsfree telefonsystem slik at det bl.a. er enkelt å holde telefonkonferanser via mobilen. Med ekkoreduksjon og stemmeoptimalisert mikrofon, hører begge sider hverandre klart og uten støy. Innkommende anrop besvares med et trykk på en knapp. 

Kan også brukes som høyttaler for laptops og PC via USB. Praktisk og komfortabelt - hjemme og på arbeidsplassen.

Enkel tilkobling

Near Field Communication (NFC) teknologien gjør det enkelt å koble mobile enheter til høyttaleren. Når en NFC-aktivert enhet plassers i docken, blir en Bluetooth-tilkobling etablert, og du kan spille musikk uten kompliserte innstillinger.

For å sikre best mulig streamingkvalitet i Bluetooth-modus, brukes apt-X-kodeken. iDevice enheter kan synkroniseres med iTunes (iTunes Sync) ved å samtidig koble til en laptop eller PC/Mac via USB-porten. Sound Port Compact er kompatibel med iOS, Android og Windows. Mobiler kan også lades med Apple Lightning-kontakten eller USB.

Stilig design og god god brukervennlighet

Sound Port Compact er tilgjengelig i to farger: Aluminium sølv og aluminium svart med dimensjoner: 41,5 mm (B), 10,9 mm (H) og 17,8 mm (D). 

I tillegg til en elegant og kompakt design, tilbyr Sound Port Compact en rekke andre gode funksjoner. Blant annet fem diskrete kontrollknapper på toppen av høyttaleren. Disse kontrollerer alle grunnleggende funksjoner som på/av, volum, kilde, og telefon/bluetooth. Et praktisk LED-lys med forskjellige farger viser status for høyttaleren og hvilken kilde som er tilkoblet.

Sound Port Compact kan styres via Loewe Smartaudio appen som er tilgjengelig gratis for både iOS og Android. For de som ønsker en mer tradisjonell kontrollfunksjon, er det også mulig å bruke Loewe Assist fjernkontrollen som er tilgjenglig som tilbehør.

Pris

Anbefalt utsalgspris er kr 4 899,-

Powered by Labrador CMS