Nespresso Prodigio

Pressemelding fra Nespresso 18. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Prodigio - den første Nespresso-maskinen med trådløs tilkobling

Å lage den perfekte kaffeopplevelsen har blitt enda enklere, takket være Nespresso.

Nå kommer kaffemaskinen Prodigio, som kan styres fra Nespresso-appen.

Den nye Prodigio-maskinen er mye mer enn en vanlig kaffemaskin. Brukeren kan fjernstyre bryggingen av kaffe, bli varslet når det minker på Grands Cru-kapsler, få vite når det er på tide å avkalke maskinen eller hvis kapselbeholderen er full. Prodigio er enhver kaffeelskers følgesvenn.

Ved hjelp av Bluetooth Smart®-teknologi kobles Prodigio med Nespresso-appen for sømløs brukeropplevelse. Med noen enkle sveip i appen kan brukeren brygge en de av 23 Nespresso Grands Crus rett fra sofakroken, for den perfekte kaffeopplevelsen. Den "intelligente" kaffemaskin forenkler livet for brukeren ved å tilby:

Alle tjenestene blir sendt til en tilknyttet smarttelefon med Nespresso-app. Aldri før har det vært så praktisk og enkelt å tilberede din Grand Cru-favoritt.

Nespresso er ansett som en pioner innen porsjonskaffe. Lanseringen av Prodigio viser streben etter å tilby kundene den nyeste teknologien, og er et svar på forbrukeres økende ønske om bekvemmelighet og personalisering.

Nespresso er synonymt med kvalitet og stil, Prodigio er intet unntak. Den kombinerer en elegant estetikk med god brukervennlighet. Det er to tilgjengelige modeller, som begge kommer i fargene sølv eller titan. Prodigio&Milk kommer med integrert Aeroccino3 melkeskummer, og er ideell for kaffeelskere som bruker melk, mens Prodigio er perfekt for de som foretrekker kaffe uten melk. Kaffe-maskinene kan stilles inn på tre koppstørrelser: Ristretto (25ml), espresso (40ml) og lungo (110ml).

Tilgjengelighet og pris

Nespresso Prodigio er tilgjengelig nå og koster 1999 kroner, mens Prodigio&Milk koster kr 2499,-.

Last ned Nespresso-appen for iOS på App Store eller for Android på Google Play.

Powered by Labrador CMS