Bang & Olufsen BeoPlay H2

Pressemelding fra EET Europarts 1. desember 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BeoPlay H2, de helt nye hodetelefonene med uovertruffen lyd og design

B&O PLAY by Bang & Olufsen avduket i dag BeoPlay H2 – ultrafleksible on-ear-hodetelefoner som er enkle å integrere i hverdagen – og som sikrer en lydopplevelse uten like, dagen lang.

En hyllest til alle musikkelskere

BeoPlay H2 er on-ear-hodetelefoner som er akustisk finjustert for et liv på farten og et liv fylt med musikk. De har den berømte Bang & Olufsen Signature Sound som gir deg en ærlig, kraftfull og lidenskapelig lydopplevelse. Du opplever musikken slik artisten ønsket du skulle høre den – enkelt og greit. Hodetelefonene har Bang & Olufsens spesialtilpassede 40 mm driver, og en bassport som er designet for å gi deg en fullstendig og rik musikkopplevelse. Dette er hodetelefoner som er bygget for musikkelskere – med en kompromissløs klarhet som avdekker alle de vakre detaljene musikken din inneholder.

"Hos B&O PLAY er vi lidenskapelig opptatt av å gi en ny generasjon lyd og design i særklasse," sier Henrik Taudorf Lorensen, sjef for B&O PLAY. "Med BeoPlay H3 gjør vi den fantastiske Bang & Olufsen-lyden tilgjengelig i en ny kategori produkter og med en design og brukeropplevelse som står i stil med lyden," fortsetter han.

Always on

BeoPlay H2 er utrolig lett med sine beskjedne 150 gram. Til tross for den lave vekten er hodetelefonene svært solide og slitesterke, siden de er laget av holdbare kompositter og røffe tekstiler. Mykt, ekte lammeskinn dekker ørene og gir en komfortabel lytteopplevelse. Den adaptive designen betyr at du kan bruke hodetelefonene over lengre tid – enten du lytter til musikk eller lar dem henge rundt halsen som et stilig motetilbehør. Det er lagt mye vekt på hodetelefonenes ergonomi, og spesielt at skal kunne henge flatt rundt halsen og følge kroppens passform. Øreputene og mono-armene er lett vinklet for å oppnå dette, slik at BeoPlay H2 er hodetelefonene du kan ha "always on"! Hodebåndet på BeoPlay H2 er også adaptivt, noe som betyr at det tilpasser seg størrelsen på hodet bare et par minutter etter at du har tatt på hodetelefonene. Når du tar dem av igjen, går hodebåndet tilbake til opprinnelig størrelse.

Always in character

BeoPlay H2 er designet av Jakob Wagner, den danske industridesigneren som også står bak designet av BeoPlay H6 og BeoPlay H3. BeoPlay H2 er et frisk, moderne tilskudd til utvalget av hodetelefoner – med en moteriktig profil som er fargerik og mer organisk. Du aner slektskapet med den populære storebroren BeoPlay H6 – men disse hodetelefonene klarer seg fint på egen hånd. Stoff er valgt som materiale for hodebåndet og ørekoppene, slik at produktet ligner med på klær enn de ville gjort med materiallignende plast. Visuelt sett skiller denne løsningen seg ut samtidig som den passer inn – avhengig av din stil og dine preferanser. Hodetelefonene er utformet for å komplettere den aktive og energiske livsstilen din.

"B&O PLAYs kjernefilosofi er å levere autentisk lyd. Min utfordring var å uttrykke dette gjennom hver minste detalj i BeoPlay H2," sier Jakob Wagner, og fortsetter: "slik at lytting blir en autentisk opplevelse for alle sanser. Dette gjorde vi ved å vurdere hver del separat, for å forbedre og forenkle."

Tekniske detaljer

BeoPlay H2 leveres med mikrofon og en fjernkontroll med tre knapper. Inline-fjernkontrollen og mikrofonen er plassert praktisk ved kinnet. Dermed kan du enkelt kontrollere både musikken og enheten. Du kan svare på og avslutte anrop med ett trykk, øke eller redusere volumet på musikken, og bytte sanger, rett fra ledningen – enkelt og greit! Fra januar 2015 introduserer B&O PLAY en rekke kabeltilbehør som passer til ulike behov: En kort lydkabel til brystlommen og mer aktiv bruk (0,5 meter), en lang lydkabel som passer perfekt for å slappe av i stua (2,5 meter) og en kabel som er spesielt tilpasset Android-enheter.