B&O BeoLab 12-1

Pressemelding fra Bang & Olufsen 23. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Omgi deg selv med enestående lyd og skulpturell design

Med lanseringen av BeoLab 12-1 tilbyr nå Bang & Olufsen et komplett system av digitale høyttalere som fungerer utmerket med flatskjerm-TV-er. I tillegg kan du få en enestående musikalsk opplevelse ved å plassere dem i et HiFi-oppsett. Den nyeste høyttaleren i den fleksible BeoLab 12-serien fortsetter familietradisjonen med å pakke solid akustisk ytelse inn i elegante små innpakninger.

Bang & Olufsen annonserte i dag lanseringen av BeoLab 12-1 – et nytt skudd på stammen i en portefølje som består av høyttalere med kraftig ytelse. Disse høyttalerne ligger nærmest klistret til veggen, men har fortsatt enestående lyd. Den nye BeoLab 12-1 utgjør et kraftfullt, men diskret par med bakhøyttalere i et surround-oppsett. Samtidig gjør den enestående musikalske ytelsen høyttaleren til et spennende alternativ der hvor god lyd ikke trenger å ta hele veggen. Nå byr også Bang & Olufsen på flere plasseringsalternativer – med en ny gulvsokkel for hele BeoLab 12-serien.

"BeoLab 12-serien handler i bunn og grunn om fleksibilitet", sier produktsjef Michael Jensen. "Bang & Olufsen-husholdningen ønsker krystallklar lyd, enten de ser på film med surround eller de lytter til sine favorittspillelister. BeoLab 12-høyttalerne er utformet for å høres og se bra ut, uten volumet til vanlige høyttalere. De tre ulike settene fungerer sammen på en sømløs måte, både akustisk og estetisk. Mulighetene til å skape den perfekte lyddesignen, uansett rom, har nettopp blitt enklere – enten du liker å henge den på veggen eller sette den på en sokkel."

BeoLab 12-1 deler samme design-DNA som sine forgjengere som ble lansert tidligere i år, BeoLab 12-3 og 12-2. De ble alle unnfanget av David Lewis Designers for både å stå på egne ben og fungere godt sammen. Alle høyttalerne er aktive og drives av separate ICEpower-forsterkere – resultatet er forbløffende rik lyd fra en svært kompakt design. Fronten på BeoLab 12-1 fås både i sølv og hvitt, og matcher frontene på BeoLab 12-3 og BeoLab 12-2, som fås i aluminium og hvitt. Dermed kan du plassere dem på en fleksibel måte.

Med lanseringen av BeoLab 12-1 introduserer Bang & Olufsen også en komplett serie med gulvsokler for BeoLab 12-serien. Aldri har det vært enklere å plassere enestående lyd der den gjør seg best i hjemmet.

Den nye BeoLab 12-1 og gulvsoklene er tilgjengelig kun fra Bang & Olufsen-forhandlere fra 23. november 2012.

BeoLab 12-1    

Utsalgsprisen er 8.450 NOK per stk.

BeoLab 12-1 gulvstand  

Utsalgsprisen er 1.700 NOK per stk.  

Powered by Labrador CMS