Bosch jubileumsoppvaskmaskin

Pressemelding fra BSH 19. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch oppvaskmaskiner feirer 50 år:

Bosch lanserer jubileumsoppvaskmaskin

I år er det 50 år siden Bosch introduserte sine første oppvaskmaskiner. Hvitevareselskapet feirer begivenheten med å lansere en ny serie energieffektive oppvaskmaskiner som gjør oppvasken lekende lett. En nedstrippet og elegant design preger serien, som både har høy yteevne og er skånsom mot miljøet – alt du trenger i fremtidens oppvaskmaskin. 

«Helt siden vi utviklet vår første oppvaskmaskin for 50 år siden, har vi i Bosch fokusert på innovasjon, holdbarhet og design i vår produktutvikling, alltid med forbrukerens behov i førersetet. Vi har tilbakelagt 50 begivenhetsrike år med oppvaskteknologi. Allikevel ligger nøkkelen i evnen til å se fremover – eksempelvis med denne nye, energieffektive jubileumsserien», sier Katrin Ohlander, kommunikasjonssjef i BSH Husholdningsapparater. 

Stillegående og effektivt

Seriens EcoSilence drive-motor sørger for stillegående oppvask, samtidig som maskinene har et fleksibelt og praktisk kurvsystem for enkel lasting. Har man dårlig tid en dag er hurtigprogrammene VarioSpeed og VarioSpeed Plus (avhengig av modell) nyttige funksjoner for ekstra rask oppvask som ikke går på bekostning av kvaliteten. Har du noensinne irritert deg over våt oppvask kan også Bosch sin prisbelønte Zeolith®-tørketeknologi være god å ha. Teknologien sikrer god tørk kombinert med energisparing.

Bosch sin nye oppvaskmaskinserie kan med sitt stilrene design enkelt integreres i kjøkkeninnredningen. Seriens «InfoLight» informerer i tillegg om når oppvasken er ferdig, og klar for bruk igjen.

Jubileumsserien er tilgjengelig i hvitt og rustfritt stål og kommer i tre ulike priskategorier.

Visste du at …

... Bosch har produsert 30 millioner eksemplarer siden selskapet lanserte sine første serieproduserte oppvaskmaskiner i 1964?

… oppvaskmaskiner fra Bosch har redusert vannforbruket fra 45 liter per oppvask (1964) til å kun bruke 6-10 liter?

… strømforbruket er redusert til en fjerdedel sammenlignet med forbruket i 1964?

Veiledende priser (i NOK):

SMP53M02SK hvit: 7.990,-

SMP53M05SK rustfritt stål: 8.990,-

SMP68M02SK hvit: 9.490,-

SMP68M05SK rustfritt stål: 10.490,-

SMP69M02SK hvit: 10.990,-

SMP69M05SK rustfritt stål: 11.990,-

Powered by Labrador CMS