Bosch MES4000 juicer

Pressemelding fra BSH Bosch 8. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch kjøkkenguide: Fire må-ha-produkter til kjøkkenet denne sesongen

Gjør deg klar for sommeren med nypresset juice og en skål hjemmelaget is, og server noen lette og delikate kaker på sommerfesten. Disse maskinene vil definitivt gjøre kjøkken-livet ditt lettere.

Selv om vi tilbringer mer tid utendørs når været er varmt og solen skinner, tilbereder vi fortsatt størsteparten av maten innendørs, før vi dekker bordet i hagen eller på terrassen. Og når hvert minutt man kan få i solen teller, trenger du kjøkken-hjelpere du kan stole på. Da kommer disse Bosch-heltene godt med.

Den ultimate kjøkkenmaskinen til hverdag og fest

MUM5 er tilgjengelig i flere trendy farger, og er både et kult designelement på kjøkkenbenken, og din nye bestevenn når det kommer til uunnværlig hjelp med matlagingen. Den prisvinnende designen har en retrolook, men det er definitivt ikke noe gammeldags over funksjonaliteten på denne maskinen. Med flere «Best-i-test» -titler i bagasjen, har denne kjøkkenmaskinen fått et rykte på seg for å være både til å stole på – og mye maskin for pengene. Med tilbehør som blender og iskrem-maskin, kan denne kjøkkenmaskinen hjelpe deg med hele måltidet, fra forretten til desserten.

Veil. pris NOK 3790

Handy håndmikser

Når du har knapt med tid, og må (bokstavelig talt) piske sammen noe, er håndmikseren MFQ40301 en skikkelig juvel. Den er alltid klar for action, og har et lavt støynivå i tillegg til en kul og strømlinjeformet design. Med en motor på 500 W er den vel så sterk som større maskiner, og det ergonomisk utformede håndtaket gjør den enkel å håndtere. Nyheter som FineCreamer-vispene og mikser-stativet gjør denne maskinen til en fullverdig kjøkkenhjelper i hverdagen. Ikke overraskende har denne Bosch-mikseren gjort det veldig bra i flere forbrukertester, som for eksempel en velfortjent «Best-i-test» -tittel i Icakuriren

Veil. pris NOK 849

Hardtarbeidende stavmikser

Det er kanskje vanskelig å tro at et kjøkkenapparat på denne størrelsen har hele 12 ulike hastigheter, en 800 watts motor og nok tilbehør til å bli forvandlet til en fullt funksjonell kjøkkenmaskin. Og at den hakker, kutter, blander og mikser med et minimum av støy. Men det gjør den altså. Den nye Bosch MSM881X2 er som en Sveitsisk Armykniv til kjøkkenet. Med Kubixx-kutteren har du en deilig fruktsalat klar på null tid, og turbo-modusen gir deg ekstra krefter når du trenger det. Og den hjemmelagede majonesen? Den hjelper deg å lage den også.

Veil. pris NOK 2190

Sunn, hjemmelaget juice til sommervarmen

De siste årene har juice-trenden funnet veien inn på kjøkken over hele landet. Men prosessen med å lage de helsefremmende juicene har ikke akkurat vært så enkel som den kanskje burde ha vært. Før nå. Med sitt 84 mm vide innmatingsrør, lar Bosch MES4000 juicer deg kaste inn frukt som ikke er skåret i mikroskopiske biter. Og en motor på 1000 W kombinert med profesjonelle keramiske kniver, tar seg av hardere grønnsaker også. Der andre juice-maskiner bare gir deg et lite eggeglass ferdig juice av gangen, klarer MES4000 å produsere opptil 1,5 liter på én gang. Og for alle som noen gang har slitt med å rengjøre en juicepresse: Alle delene på denne «Best-i-test» -maskinen fra Bosch kan du sette rett i oppvaskmaskinen. Kjøkken-lykke!

Veil. pris NOK 2390

Powered by Labrador CMS