Bosch MUM5

Pressemelding ra BSH Husholdningsapparater 24. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch kjøkkenguide:

Må-ha-produkter til kjøkkenet denne sesongen

Gjør deg klar for sommeren med nypresset juice og en skål hjemmelaget is, og server noen lette og delikate kaker på sommerfesten. Disse maskinene vil definitivt gjøre kjøkken-livet ditt lettere.

Selv om vi tilbringer mer tid utendørs når været er varmt og solen skinner, tilbereder vi fortsatt størsteparten av maten innendørs, før vi dekker bordet i hagen eller på terrassen. Og når hvert minutt man kan få i solen teller, trenger du kjøkken-hjelpere du kan stole på. Da kommer disse Bosch-heltene godt med.

Den ultimate kjøkkenmaskinen til hverdag og fest

MUM5 er tilgjengelig i flere trendy farger, og er både et kult designelement på kjøkkenbenken, og din nye bestevenn når det kommer til uunnværlig hjelp med matlagingen. Den prisvinnende designen har en retrolook, men det er definitivt ikke noe gammeldags over funksjonaliteten på denne maskinen. Med flere «Best-i-test» -titler i bagasjen, har denne kjøkkenmaskinen fått et rykte på seg for å være både til å stole på – og mye maskin for pengene. Med tilbehør som blender og iskrem-maskin, kan denne kjøkkenmaskinen hjelpe deg med hele måltidet, fra forretten til desserten.

Veil. pris NOK 3790

Powered by Labrador CMS