Bosch ProSalon-serie

Pressemelding fra BSH Boch 8. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch hårstyling: Skinnende vakkert hår med det rette verktøyet

Før måtte du vente i evigheter før rettetangen var varm nok, eller du risikerte å ødelegge håret ditt fordi krølltangen var altfor varm. Bosch ProSalon gir deg dine nye favoritter til hårstylingen, slik at du kan skape akkurat den frisyren du ønsker deg, og samtidig sørge for at håret ditt holder seg blankt og sunt.

Ikke alle er født med perfekte bølger i håret, men det betyr ikke at du ikke kan skape dem, gjør det vel? Og er du utstyrt med tynt hår fra naturens side, betyr ikke det at du aldri kan oppnå det store, voluminøse håret du drømmer om. Du trenger bare det rette verktøyet. Krøller, bølger eller rett hår, uansett hva du ønsker deg finnes det et styling-verktøy som passer for deg og ditt behov.

Nytt tilskudd til ProSalon-familien: Skap dine drømmekrøller med Active Curl Creator

Denne fantastiske, roterende krølltangen lar deg skape flotte frisyrer. Mange kvinner opplever håret sitt som flatt og livløst, og ønsker å få det både blankere og mer livfullt. Bosch ProSalon Active Curl Creator (PHA7371) har en roterende børste med motor, som lar deg tørke håret og krølle det samtidig. Busten på børsten kan trekkes inn i selve børsteskaftet, slik at håret ditt ikke setter seg fast når du bruker krølltangen. Active Curl Creator har også en nedkjølingsfunksjon, som fikserer bølgene eller krøllene. Det betyr at krøllene holder seg lenger. Krølltangen kommer med to ulike tilbehør som gir deg muligheten til å velge mellom løse, store bølger eller tettere krøller. Den 22 mm vide børsten gir deg klassiske, definerte krøller, mens 38-milimeteren gir deg nydelige, hippie-inspirerte bølger som passer perfekt til sommerkjolen. Både volum og krøller er innen rekkevidde med denne handy hjelperen.

Veil. Pris: 599,-

Mer volum, takk!

Har du tynt, fint hår som i tillegg er flatt og mangler volum? Eller er du bare lei av å manøvrere en stor og tung hårføner? Føneren er et av de viktigste verktøyene innenfor hårstyling, og den legger grunnlaget for hvordan det videre resultatet blir også. Denne lette hårføneren i salongkvalitet gir håret ditt en god start når du skal style det. Bosch ProSalon (PHD9940) har en profesjonell AC-motor, lang levetid og et lavt støynivå. Føneren har også en antistatiskfunksjon som gir deg glattere, mer glansfullt og sunnere hår.

Veil. pris 749,-

Silkeglatt og sunt hår

Rettetangen Bosch ProSalon SensorProtection (PHS8667) har flere nøkkelfunksjoner som vil gjøre en forskjell for håret ditt. Blant annet vibrerer den dersom du presser den for hardt sammen, slik at du skal unngå å skade håret ditt. I en undersøkelse gjort i Tyskland og Spania, oppga 78% av kvinnene at de hadde skadet eller skjørt hår, så en slik vibrerende alarm vil definitivt være godt nytt for håret ditt. Den ioniserende funksjonen gir deg en antistatisk effekt, slik at du slipper brusete og statisk hår. I tillegg gir det deg blankere hår som er lettere å håndtere. Jernet varmes opp på bare 25 sekunder, for at du skal kunne komme deg raskere avgårde, og det slår seg automatisk av etter 72 minutter – i tilfelle du er for rask ut døren.

Veil. pris 749

2 i 1: Krølltang og rettetang

Denne tangen har et 45 mm bredt varmeelement som gir deg de ekstra store Hollywood-krøllene eller –bølgene. Eller du kan rette ut håret, dersom du etterstreber en glattere look. Det keramiske belegget sørger for at varmen blir jevnt fordelt, noe som igjen beskytter håret ditt ved at det glir lettere på tangen. I tillegg har du ni forskjellige varmeinnstillinger, som lar deg finne den perfekte temperaturen for ditt hår og ditt behov. Det tar bare 60 sekunder å varme opp Bosch Prosalon Curler (PHC9790), og den beskytter fingertuppene dine fra å bli brent med et smart varmeskjold. Blir den liggende uten å bli brukt i mer enn 55 minutter, slår den seg automatisk av.

Veil. pris 549,-

Varm luft for heite frisyrer

Når du skal forme, krølle, lage bølger og få volum i håret, trenger du et verktøy som kan takle mange ulike oppgaver. Særlig dersom du liker å variere mellom ulike frisyrer fra dag til dag, er det fint med en multifunksjonell varmluftsbørste. Bosch ProSalon PowerStyler 1200 Airbrush (PHA9760) er en sånn børste. Den profesjonelle varmluftsbørsten har tre ulike tilbehør som kan brukes på både vått og tørt hår. Dette tilbehøret gir deg volum, kule frisyrer og har en bust som kan trekkes inn i skaftet, slik at du ikke setter fast håret. En tre meter lang ledning lar deg bevege deg fritt omkring, så du kan starte festen allerede mens du står på badet.

Veil. pris 499,-

Powered by Labrador CMS