Bose Freestyle og SoundTrue

Pressemelding fra Bose 4. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose introduserer nå tre hodetelefoner som kombinerer den gode Bose lyden med en rekke nye stilalternativer. Freestyle in-ear headphones, SoundTrue on-ear headphones og SoundTrue around-ear headphones ble utviklet for å kunne tilby dyp og klar lyd, overlegen holdbarhet og komfort, og nå også - flere farger og design.

”Vi har forsket på lyden i hodetelefoner i over 30 år, nettopp for å kunne tilby en bedre opplevelse," sier Per-Mårten Olsrud, salgssjef i Bose Norge. “Nå som våre produkter har fått fornyet utseende og design går vi inn i et nytt kapittel i historien til Bose hodetelefoner. Vi er lagt stort fokus på detaljer på farge, passform og finish, og være like perfeksjonistiske som vi er med lydteknikken.”

FreeStyle in-ear headphones 

Freestyle in-ear headphones og SoundTrue headphones er utstyrt med en innebygd fjernkontroll og mikrofon som sømløst integreres med de fleste iPhone-, iPad- og iPodmodeller. Dermed kan du bytte mellom samtaler, musikk og mobilt innhold helt uanstrengt. Matchende deksel er også inkludert for ekstra beskyttelse på farten.

Freestyle in-ear headphones kommer i fargene indigo og isblå. Teknologien til Bose StayHear-proppene gir god spredning av lyd og jevn kontakt i ørene. Det vannavvisende stoffet hydrofob beskytter de akustiske portene for fukt, og kablene er konstruert for å tåle slitasje.

Soundtrue headphones

Bose SoundTrue headphones kommer i svart, hvit, mint, lilla/mint (kun on-ear) og svart/mint (kun around-ear). De har et forsterket, mykt bånd rundt hodet og øreklokker av behagelig skum. Øreklokkene har flere matchende, mønstrete farger, og passer godt uansett hodestørrelse. Begge typen kan foldes mindre for å bære med seg, SoundTrue on-ear headphones kan foldes flate og SoundTrue around-ear headphones kan foldes opp. De er lette, bærbare og bygget for å tåle daglig bruk.

Pris og tilgjengelighet

Bose FreeStyle in-ear headphones vil være tilgjengelig til en anbefalt pris på kroner 1149,- SoundTrue on-ear headphones vil være tilgjengelig til en anbefalt pris på kroner 1599,- og SoundTrue around-ear headphones vil være tilgjengelig til en anbefalt pris på kroner 1599,-.

Hodetelefonene er tilgjengelig fra 15. mai i autoriserte Bose-forretninger eller på Bose.no.

Powered by Labrador CMS