Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling

Pressemelding fra Bose 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose introduserer i dag QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling hodetelefoner. Nye QuietComfort 25 hodetelefoner har et helt nytt design som kombinerer forbedret støyreduksjon og lydytelse på en imponerende måte. De erstatter de legendariske QC 15-hodetelefonene og er tilgjengelig fra 15. september 2014.

"QuietComfort 25 hodetelefoner hever standarden for ytelse", sier Sean Garrett, viseadministrerende direktør i Bose Noise Reduction Technology Group.  "Vi har forbedret omtrent hvert eneste aspekt – bedre støyreduksjon, levende lyd, oppsiktsvekkende ny profil og stil og forbedrede øreklokker som kan legges sammen og bli mindre enn noensinne. Vi ville ikke byttet ut QC15-hodetelefonene med mindre vi kunne erstatte dem med noe nytt og bedre. QC 25 oppfyller begge kravene."

QuietComfort 25 hodetelefoner drar nytte av over 30 års vedvarende forskning og er mer støyreduserende enn noen andre Bose-hodetelefoner – spesielt ved lave frekvenser. Bose-ingeniørene har plassert mikrofoner både på innsiden og utsiden av øreklokkene for enklere å kunne oppfatte og måle uønsket lyd. Målingene sendes deretter til en digital elektronisk brikke, som Bose har enerett på, som beregner et nøyaktig likt og motsatt støyreduserende signal på under et millisekund. Bose-brikken er veldig effektiv og reduserer elektronikksporene samtidig som den tar betydningen av stille til et helt nytt nivå for around-ear-hodetelefoner. Forstyrrende lyder stenges ute selv i de mest krevende omgivelser. 

QuietComfort 25 hodetelefoner har forbedret lyd som gjengir musikk med økt klarhet og nøyaktighet. Active EQ har blitt mer finjustert og gir bevist jevnere frekvensrespons gjennom hele lydspekteret, uavhengig av lyttenivå. TriPort-teknologi sørger for dype, detaljerte og lave toner, mens et lavere støynivå reduserer den såkalte "susingen" som assosieres med vanlige aktivt støyreduserende hodetelefoner. Forbedringene kan både høres og føles: Hvert opptak får en mer naturlig gjengivelse, uansett sjanger. Det er ingen forvrenging eller overdrivelse av instrumenter og vokal.  QC 25-hodetelefonene er i stedet trofast mot Bose 50 år lange målsetting om å gjenskape og ikke erstatte live-opptredener. 

QuietComfort 25 hodetelefoner har ett AAA-batteri som gir opptil 35 timers bruk. Hvis batteriet dør, kan du fortsatt høre på musikk. Fjernkontroll og mikrofon på ledningen gjør det enkelt å besvare anrop med utvalgte smarttelefoner og utvalgte iPod-, iPhone- og iPad-modeller. 

QuietComfort 25 hodetelefoner har fått ny stil og profil i henhold til Bose-merket; autentisk, moderne og minimal. Det mekaniske designet, som materialer, vinkler, buens lengde og hodebøylens radius, ble fornyet for å få en tettere passform med hodet. Hodebøylens design er merkebeskyttet, og vatteringen er laget av spesialdesignet stoff. Øreputene er laget av kunstskinn, og øreklokkene består av myk termoplastisk gummi som demper støt, og en kjerne i støpt sink.  QC25-hodetelefonene er komfortable, lette og samtidig tettsittende. De er utformet for å vare lenge og få plass i bransjens aller minste bæreveske. 

"Ingenting kan erstatte langsiktig forskning", sier Garrett.  "Hver dag i over tre tiår har våre ingeniører jobbet med å lage enda bedre hodetelefoner.  QC25-hodetelefonene er et utmerket eksempel på dette engasjementet."

QuietComfort®-historien

I år 2000, 22 år etter dr. Amar Boses opprinnelige forskning på lydreduksjon, introduserte Bose de originale støyreduserende QuietComfort-hodetelefonene. Dette endret hodetelefonbransjen for alltid.  Etter store fremskritt innen støyreduksjon, lydkvalitet og elektronikk presenterte Bose i 2003 QuietComfort 2 Acoustic Noise Cancelling hodetelefoner. Noe som igjen hevet standarden for ytelse i en around-ear-design.  Tre år senere introduserte Bose QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling hodetelefoner. Dette var de første støyreduserende on-ear-hodetelefonene som kunne tilby den anerkjente ytelsen i mindre størrelse. 

Arbeidet for å utvikle enda bedre hodetelefoner fortsatte, og i 2009 lanserte Bose QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling hodetelefoner. De ble raskt, og forble, bransjestandarden for ytelse og kvalitet.  I 2013 annonserte Bose QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling hodetelefoner som hadde flere patenter i USA enn noen andre hodetelefoner fra Bose, og støyreduksjon som tidligere hadde vært uoppnåelig for in-ear-design. Som følge av over tre tiår med vedvarende forskning kan selskapet i dag med stolthet introdusere QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling hodetelefoner. Dette innleder enda et kapittel i historien om det ikoniske produktet.  

Pris og tilgjengelighet

Bose QuietComfort 25 hodetelefoner er tilgjengelig i to varianter: svarte eller hvite, begge med blå aksentfarge. De kan kjøpes for den anbefalte utsalgsprisen 2599,- fra og med 15. september 2014 og selges hos autoriserte Bose-forhandlere, Bose.no og ved å ringe Bose på gratisnummeret 62827511(2673). 

Powered by Labrador CMS