Bose Cinemate 15 og Solo 15

Pressemelding fra Bose 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose introduserer Cinemate 15 Home Cinema Speaker System og Solo 15 TV Sound System

Nye systemer med kraftigere lyd og enkelt oppsett

Bose introduserer i dag to hjemmeunderholdningsprodukter som kombinerer kvalitet og enkelhet.  CineMate® 15 home cinema speaker system og Bose® Solo 15 TV sound system kan settes opp raskt, er brukervennlige og gir bedre og kraftigere lyd til alt på TVen din – fra TV-serier til musikk, filmer, sport og videospill. 

CineMate 15-hjemmekinosystemet er Boses enkleste hjemmekinoløsning og kombinerer en kompakt lydplanke med en Acoustimass®-modul.  Solo 15-systemet er den beste sokkelhøyttaleren til TV fra Bose, med bedre lydytelse enn sin forgjenger – populære Bose Solo TV sound system – og større størrelse for å passe til dagens større TV-er. 

CineMate 15-systemet og Bose Solo 15-systemet bruker selskapets egenutviklede TrueSpace®-teknologi for å levere oppslukende lyd som fyller hele rommet.  Begge systemene gjengir nyansene som man vanligvis mister når man lytter gjennom TV-høyttalere eller tradisjonelle lydplankesystemer – tydelig dialog, nøye plasserte lydeffekter og bevegende lydspor. 

CineMate® 15 Home Cinema Speaker System

Bose CineMate 15-lydplanken er bare 30,5 cm bred, 7 cm dyp og 8,5 cm høy, så den kan fint settes foran en TV.  Den kobles til TV-en med bare én medfølgende kabel, og den har fire egenutviklede drivere i en ny konfigurasjon – to plassert foran og én på hver side – alle bak et elegant metalldeksel.  Acoustimass-modulen har en bryter for bassnivået, slik at du kan justere de lave tonene etter egen smak, og den kobles til CineMate-lydplanken med en 3 meter lang kabel for fleksibel plassering.  Sammen leverer komponentene bredspektret lyd – jevn, naturlig og detaljrik. Den kan betjenes med en ny universell fjernkontroll som er enkel å programmere, og som kan styre lydsystemet og andre vanlige enheter, som en HDTV, kabelboks, Blu-ray Disc™- eller DVD-spiller.

Bose® Solo 15 TV Sound System

Bose Solo 15-systemet er 62,8 cm bredt, 35,6 cm dypt og 7,6 cm høyt og passer under de fleste TV-er med skjerm på opptil 127 cm (50 tommer).  Det har fem drivere med god senterkanal for tydeligere dialog i programmer som talkshow og nyhetssendinger.  Den digitale signalbehandlingen justerer og optimaliserer lyden uansett lyttenivå.  Systemet trenger bare én tilkobling – fra høyttaleren til TV-en.  I likhet med CineMate® 15-systemet har det en bryter for bassnivået på kabinettet og leveres med en programmerbar universell fjernkontroll som kan styre systemet og alle tilkoblede enheter. 

Pris og tilgjengelighet

CineMate 15-systemet og Bose Solo 15-systemet blir tilgjengelig fra Bose til en anbefalt utsalgspris på henholdsvis NOK 5499, 00 og NOK 3999, 00 fra 15. september 2014.  Alle standard oppsettskabler følger med.  De kommer for salg på www.bose.no, hos autoriserte Bose-forhandlere.

Powered by Labrador CMS