CES-messen kommer ikke til å bli arrangert i Las Vegas i januar 2021, og erstattes i stedet av digitale arrangement. Foto: Stian Sønsteng
CES-messen kommer ikke til å bli arrangert i Las Vegas i januar 2021, og erstattes i stedet av digitale arrangement. Foto: Stian Sønsteng

CES 2021 BLIR HELDIGITAL

Las Vegas-messen går ikke av stabelen i januar som planlagt, på grunn av korona-pandemien. I stedet legger arrangøren opp til digitale arrangement.

Publisert

Dette ble offentliggjort allerede den 28. juli, over fem måneder før messen skulle blitt arrangert i Las Vegas i USA.

– Midt i pandemien og den økende globale helsemessige bekymringen rundt spredning av covid-19 er det rett og slett ikke mulig å trygt samle titusenvis av mennesker i Las Vegas i begynnelsen av januar 2021, sier administrerende direktør Gary Shapiro i Consumer Technology Association (CTA).

I <a href="https://www.ces.tech/Videos/2020/Video-from-CTA-President-CEO-Gary-Shapiro-on-CES.aspx?utm_source=sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=CES+2021+Moves+to+an+All-Digital+Experience&utm_term=CTA+President+and+CEO+Gary+Shapiro+on+CES+2021&utm_id=5756877&sfmc_id=36449822" target="_blank" rel="noopener">denne videoen</a> forteller administrerende direktør Gary Shapiro i Consumer Technology Association (CTA) om planene for CES 2021. Skjermdump.
I denne videoen forteller administrerende direktør Gary Shapiro i Consumer Technology Association (CTA) om planene for CES 2021. Skjermdump.

Den amerikanske søsterorganisasjonen til Stiftelsen Elektronikkbransjen er arrangør av CES-messen, som i 2021 flyttes over på digitale plattformer. I pressemeldingen heter det også at CTA i 2022 planlegger å returnere til Las Vegas med CES-messen, med en kombinasjon av en fysisk og digital messe.

CES-arrangøren velger altså en annen løsning enn Messe Berlin, som i september planlegger fire mindre arrangement, hver med maksimalt 1.000 deltakere, som et alternativ til den tradisjonelle IFA-messen. Det er knyttet spenning til hvor mange leverandører som vil delta her, og det er allerede kommet to-tre invitasjoner til digitale arrangement fra leverandører som tydeligvis har valgt denne løsningen fremfor å være fysisk tilstede i Berlin. Vi følger opp dette i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS