Sven Hegre er fra 1. juni salgsingeniør i Norsirk. Foto: Norsirk

NY SALGSINGENIØR I NORSIRK

Sven Hegre er ansatt som salgsingeniør i Norsirk. Han inngår i driftsteamet som arbeider med kasserte elektriske og elektroniske produkter.

Publisert

– Hegre skal ut til kommuner, interkommunale selskap, større bedrifter og produksjonsbedrifter for å sørge for at Norsirks kunder kan bidra til mer gjenbruk, og/eller oppnå økonomisk gevinster, når det er metaller eller komponenter som har en høy gjenvinnings- eller gjenbruksverdi, sier driftsdirektør Zlatko Kazaz i Norsirk i en melding.

Zlatko Kazaz er driftsdirektør i Norsirk. Foto: Norsirk.

Kazaz sier Norsirk er det ledende returselskapet når det gjelder gjenbruk, komponenthøsting og gjenvinning.

Fra Norsk Gjenvinning

Å bidra til at ressurser kan brukes lengre før de må gjenvinnes, og samtidig søke å få til en bærekraftig økonomi sammen med Norsirks kunder, blir svært spennende

Sven Hegre begynner i Norsik 1. juni, og kommer fra Norsk Gjenvinning hvor han har jobbet i 10 år innen avfallshåndtering i større prosjekter i bygg- og anleggsbransjen.

– Det har skjedd mye innen sortering av avfall på byggeplasser de siste 10 årene. I dag er det fokus på å sortere i rene fraksjoner og at det skal oppstå minst mulig avfall i byggeprosjekter. Det er også mye mindre sløsing med materialer i dag enn for 10 år siden, sier Hegre.

Han ser ifølge meldingen fra Norsirk frem til å bidra til enda mer sortering og gjenvinning.

– Å bidra til at ressurser kan brukes lengre før de må gjenvinnes, og samtidig søke å få til en bærekraftig økonomi sammen med Norsirks kunder, blir svært spennende, sier Hegre.

Returselskapet Norsirk er eid med 60 prosent av Stiftelsen Elektronikkbransjen, som også er utgiver av fagbladet Elektronikkbransjen.

Powered by Labrador CMS