Fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2018 distribueres fra onsdag 13. juni, og er på 140 sider.
Fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2018 distribueres fra onsdag 13. juni, og er på 140 sider.

FIKK DU BRANSJEBLADET I DAG?

De fleste av våre abonnenter fikk i dag fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2018 med avisenes morgenbud. Har du fått det?

Publisert

Hvis ikke, kan det være du bor i et distrikt som får det med avisbudet torsdag morgen, eller med Posten fredag eller lørdag. Det kan også være vi ikke har rett adresse, send en epost til adm@elektronikkbransjen.no så sjekker vi dette.

Fagbladet Elektronikkbransjen distribueres gratis til alle medlemsbedrifter i Stiftelsen Elektronikkbransjen. Hvis du lurer på om din bedrift er medlem, kan du se elektronikkbransjen.no/medlemsoversikt. For nye medlemmer, tilbyr vi halv kontingent ut året.

Bli medlem!

I tillegg til at vi sender bladet til firmaadresse, distribueres det også hjem til medlemsbedriftenes ansatte. For at vi skal få lagt til nye ansatte og fjernet dem som har sluttet, er det fint hvis dere sender en komplett liste med navn og privatadresser til adm@elektronikkbransjen.no.

Til butikkene i bransjen sender vi nå et større antall blader, i stedet for hjem til de ansatte. Ønsker din butikk å endre antall blad, ber vi om en tilbakemelding om dette.

Powered by Labrador CMS