Det var fullt i salen på Radissono Plaza da Stiftelsen Elektronikkbransjen la fram sin statistikk for 2016. Foto: Marte Ottemo
Det var fullt i salen på Radissono Plaza da Stiftelsen Elektronikkbransjen la fram sin statistikk for 2016. Foto: Marte Ottemo

DIREKTESENDING FRA PRESSEMØTET

I et fullsatt møterom på Radisson Plaza la Stiftelsen Elektronikkbransjen fram statistikk for forbrukerelektronikkmarkedet i 2016.

Publisert

Det var godt oppmøte fra norsk presse da administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, Jan Røsholm, ønsket velkommen til årets fremlegging av statistikk for forbrukerelektronikkåret 2016.

TV 2 Nyhetskanalen sendte direkte fra fremleggelsen, NRK Dagsrevyen laget innslag til kveldsnyhetene og både de store mediehusene og nisjenettsteder var til stede.

– Ifølge medieovervåkningstjenesten Retriever genererte vår statistikkfremlegging omtale til en verdi av 22 millioner kroner, med over 100 oppslag i norske aviser, TV og radio, sier Jan Røsholm, administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

At bransjen i 2016 satte ny omsetningsrekord på 33,2 milliarder kroner var hovedfokus hos de fleste mediene, men også dab-salget og økningen i mobilomsetningen var momenter mange valgte å trekke fram.

Powered by Labrador CMS