Braun MQ785 Patisserie Plus

Pressemelding fra DeLonghi 10. desember 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Braun lanserer stavmikser med smart speed funksjon

Med den nye revolusjonerende Smart Speed teknologien ønsker Braun å gjøre det enda enklere for deg når maten skal tilberedes. Ved hjelp av tastetrykk bestemmer du selv i hvilket tempo du ønsker å tilberede maten.

Brauns Patisserie Plus MQ785 er en unik stavmikser med den innovative og revolusjonerende hastighetskontrollen ”Smart Speed”. Med Smart Speed kan du med et og samme grep tilpasse og justere hastigheten samtidig mens du holder i stavmikseren. Jo mer du trykker, desto mer kraft får du. Takket være det ergonomiske designet, myke håndtaket og den store hastighetsknappen er denne stavmikseren både trygg og sikker, men også helt perfekt til å tilberede sauser, supper, drinker, babymat, smoothies og mye mer og det med bare én hånd. Alt for at du skal kunne tilberede sunne og velsmakende retter.

Allsidig tilbehør

Braun Patisserie Plus inngår i produktserien Multiquick 7 og gir dermed tilgang til ulike tilbehørsdeler. Det patenterte designet til Braun er ikke bare komfortabel og lekker, men svært praktisk med sine skarpe knivblader i rustfritt stål som sikrer raske og effektive resultater. Det patenterte designet med den unike bjelleformen hindrer at det blir sprut og søl på kjøkkenet. Av utstyr til Braun Patisserie Plus MQ785 følger det med en mattilbereder som rommer 1500 ml som blant annet kutter, hakker, rasper og elter. Egen minikutter på 350 ml som kutter kjøtt, hard ost, nøtter, urter og gulrøtter på sekunder. Praktisk plastbeger med målestreker for ml og oz på 600 ml som er perfekt til blanding av supper og sauser. I tillegg følger det også med en visp i rustfritt stål som gjør det mulig å bruke stavmikseren til å vispe, blande og røre egg, krem eller luftige desserter.

Braun stavmikser MQ785 Patisserie Plus, har 750 watt.

Veiledende pris fra kr 1.495,-.

Finnes i ledende butikk-kjeder over hele landet.

Powered by Labrador CMS