Leica Geovid R

Pressemelding fra Bresson 12. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nyhet: Leica Geovid R

Siden 1992 har Leica Geovid-kikkertene vært i forkant av utviklingen. Nå kan vi presentere det siste tilskuddet til den suksessfulle familien: Geovid 8x42 R, Geovid 10x42 R, Geovid 8x56 R og Geovid 15x56 R, som bygger på vår bestselgende modell Leica Geovid BRF.

De nye Geovid R-kikkertene konsentrerer seg om det aller nødvendigste: å forene høy optisk ytelse med maksimal mekanisk pålitelighet, presis avstandsmåling og konkurransedyktig pris.

Geovid R leverer fremragende optisk ytelse med høy kontrast og kant til kant-skarphet over hele bildet. Alle modellene har et bredt synsfelt. Lysstyrken på LED-skjermen justerer seg automatisk etter lysforholdene og viser måleavstanden med optimal lysstyrke og klarhet.

Kikkertene viser den lineære avstanden for et måleområde på opptil 1100 meter. Alle modellene har også EHR ballistikkfunksjon som viser tilsvarende horisontal rekkevidde for vinkelskudd for avstander fra 10 meter til 550 meter. Algoritmen er spesialutviklet av Leica og tar den lineære avstanden og vinkelen med i betraktningen. Nyt fordelen av presise måleresultater, økt sikkerhet og etisk forsvarlig jakt. Ingen forkunnskaper om ballistikk er nødvendig for å bruke EHR-funksjonen. Skjermbildet vises ved trykk på en knapp. Forhåndsinnstilling eller programmering er ikke nødvendig.

Leica Geovid R 56-modellene er spesielt pålitelige i dårlig lys og til panorering på lange avstander. De imponerer med maksimal lysgjennomgang. Den høye oppløsningsevnen gir en klar og detaljert visning med stor utgangspupill og, om nødvendig, forstørrelsesfaktorer på opptil 15x.

Leica Geovid R-serien er utformet for hyppig bruk under selv de tøffeste forhold. Det formstøpt og nitrogenfylte aluminiumshuset og okularene kommer med støtabsorberende gummiarmering. Armeringen beskytter kikkerten mot skader og gir et enestående godt grep som sikrer trygg og stødig bruk.

Leica Geovid 8x42 R koster kr. 19.000,-

Leica Geovid 10x42 R koster kr. 19.900,-

Leica Geovid 8x56 R koster kr. 22.000,-

Leica Geovid 15x56 R koster kr. 26.000,-

Alle priser er inkl. mva. Leica Geovid R vil være tilgjengelig fra februar 2016.

Powered by Labrador CMS