Leica skinntilbehør

Pressemelding fra Bresson 29. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Håndlaget skinntilbehør fra Leica

Raffinert kvalitet: Praktisk tilbehør i vakkert nappaskinn.

Leica presenterer en ny kolleksjon elegant tilbehør i skinn. Serien består av en notatbokmappe, smarttelefonholdere i tre forskjellige størrelser, to ulike penneetuier og lommebok/etui for bankkort og visittkort. Alt er håndlaget i finstrukturert nappaskinn har et rent og eksklusivt uttrykk. Designdetaljer som kontrastsømmer i rødt, Leica-logoen innpreget på forsiden og kvalitetsstempelet "Handmade in Germany« på ryggen, gjør uttrykket komplett.

Den praktiske notatbokmappen gir optimal beskyttelse for Leica Moleskine notatbok (ekstratilbehør). Løse notater kan trygt oppbevares inni dekselet på forsiden og baksiden. Mappen har også to integrerte lommer for kredittkort eller visittkort og to lommer for SD-minnekort. Notatbokmappen koster kr. 1.595,-.

Mobiltelefonholderne kommer i tre størrelser: en er tilpasset iPhone 6 og 7, og de to siste er laget til henholdsvis Huawei P9 og P9 Plus. De beskytter mobilen mot støt og rusk. Fronten av hver mobiltelefonholder har tre små lommer til sedler, kredittkort eller visittkort. En praktisk åpning på baksiden gjør det raskt og enkelt å føre telefonen ut av holderen og klar til bruk. Dette gjør også at telefonen kan lades uten å ta den ut av beskyttelsen. Mobiltelefonlommene koster kr. 995,-.

Penneetuiene kommer i to utførelser: en er designet for en penn og en for for tre penner. Dette er en spesielt stilfull måte å holde kontroll på skrivesakene sine på. Etuiet som har plass til tre penner har separate kamre for hver penn. Penneetuinene koster kr. 795,- og 895,-.

Den superslanke kortlommeboken har plass til opp til seks kort - tre på hver side. Kortlommeboken koster kr. 595,-.

Leica håndlaget skinntilbehør vil være tilgjengelig fra oktober hos utvalgte autoriserte forhandlere.