Anstein Voreland (t. v.) i Elon Vennesla og Henning Sandum i BSH med kombiskapet Siemens iQ700. Foto: Stian Sønsteng

KOMBISKAP MED VINSKUFF

– Kombiskapet Siemens iQ700 har vinskuff med glassfront, som lyses opp når man nærmer seg produktet, sier Henning Sandum i BSH.

Publisert

– Her får du plass til det meste, med 401 liter volum i kjøledelen og 171 liter i frysedelen, som selvsagt har noFrost, sier Sandum til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham på opplæringsmessen Elon Expo, som går av stabelen i april i Örebro. Her viser han Siemens’ nye kombiskap med franske dører, som utvendig måler 183 x 90,5 centimeter, og utførelse i sortlakkert metall. Pris: 59.900,-

Her får du plass til det meste

– I fjor kom vi med kombiskap med franske dører, og nå utvider vi porteføljen med denne løsningen med vinskuff. Skuffen har glassfront, og en sensor registrerer bevegelse i rommet, slik at den lyses opp. Innstillingene kan gjøres i panelet på døren, eller vår Home Connect-app, sier Sandum.

17 flasker

Skuffen har plass til 17 flasker, og et eget berøringspanel der man kan stille inn hvilken drikke som legges i, som hvitvin, rødvin, sjampanje, mineralvann og øl.

– Hva hvis du fyller den med ulike typer drikkevarer?

– Hvis vinflasker er blant disse, ville jeg prioritert dem, smiler Sandum.

Når det gjelder kjøledelen, har den fullbelyst bakvegg.

– Hylleplasseringen er fleksibel, og i dørene er det dype hyller. Med en god kompressor og god reglering av luftstrømmen holder temperaturen seg stabilt, sier Sandum.

Henning Sandum i BSH viser vinskuffen i kombiskapet Siemens iQ700. Foto: Stian Sønsteng

I kjøledelen er det ekstra store skuffer, og lydnivået på skapet er 39 dB.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS