Gaggenau Vario serie 400

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 1. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau perfeksjonerer Vario koketopper serie 400.

Kompromissløs estetikk.

Utvalgte materialer, uvanlige ytelser og en fascinerende tilstedeværelse i rommet – Vario koketopper serie 400 fra Gaggenau forener den mest moderne proff-teknikken for det private kjøkkenet med skulpturpreget design. Det er nå første gang man kan kombinere koketopper med en bredde på 38 cm til 90 cm som man ønsker. Takket være den nøyaktige bearbeidelsen med 3 mm tykk edelstål kan apparatene installeres rett ved siden av hverandre. Monteringen kan skje med flate mot flate eller med synlig kant for å sette en bevisst aksent. Den frontmonterte bryteren i massiv edelstål understreker det tydelige formspråket. Den nye serien er tilgjengelige fra oktober 2012.

Siden innføringen av Vario-serienfor fire tiår siden blir disse kontinuerlig videreutviklet og komplettert. Den omfatter perfekt spesialiserte apparater hvor ulike stekemetoder og matlagingsvaner kan kombineres individuelt. Det kan velges mellom induksjons- eller gasstopper med bredder på 38, 60, 80 eller 90 cm. spesialapparater som dampkoker, Teppan Yaki, elektrisk grill eller fritøse og de passende benkeventilatorene. Pregete, flatebetonte tildekninger som spesialtilbehør avrunder seriens design.

I tillegg til et mangfold av kombinasjoner innen Vario-serienkan også den heldekkende induksjonstoppen CX 480 og den nedsenkbare bordventilatorn AL 400 kombineres med apparatene i serien.

Med den perfeksjonerte Vario serie 400 tilbyr Gaggenau teknisk finstemte apparater som dekker ethvert behov og gir maksimal frihet i valget av kombinasjon og montering. Slik finner man den passende løsningen for enhver smak.

Powered by Labrador CMS