Fredrik Nyman i Garmin Nordic Sweden med Vivoactive 3 Music. Foto: Stian Sønsteng

KOMPLETT TRENINGSKLOKKE MED MUSIKK

– Vivoactive 3 Music er en komplett treningsklokke, med Garmins gode sensorer, god batteritid, betalingsfunksjon og musikk, sier Fredrik Nyman.

Publisert

Han arbeider i Garmin Nordic Sweden, og kurser under opplæringsmessen Campus Tech på Gardermoen i juni Elkjøps butikkselgere.

– Vivoactive 3 Music kom i handelen i vår, først med Deezer og siden med Spotify. Den kommer også i en vanlig GPS-modell, og da kan den styre musikken du har på mobilen du har med deg. I Music-modellen kan du laste ned 500 sanger og lytte til dem via blåtann, slik at du kan legge igjen mobilen hjemme når du er ute og trener, sier Nyman.

GPS-modellen koster fra 2.200 kroner, mens Music koster fra 3.000 kroner.

– Hvem kjøper disse?

Gode sensorer

Garmin Vivoactive 3. Foto: Garmin.

– De som trener aktivt, og ønsker mer nøyaktig informasjon. Garmin har veldig gode sensorer, så uansett hva man driver med gir den relevant informasjon. I og med at designet er som det er, kan du bruke den om du går i dress, arbeids- eller treningsklær, og man kan hos en vanlig urmaker kjøpe til en hvilken som helst klokkerem. I tillegg kan man velge mellom en rekke digitale urskiver, sier Nyman.

I og med at designet er som det er, kan du bruke den om du går i dress, arbeids- eller treningsklær

Treningsklokkene har også Garmin Pay, som gjør at man kan betale med den.

– Den er vanntett, og batteritiden er én uke i smartklokkemodus og 13 timer hvis man bruker GPSen. De kan synkroniseres med både Android og iOS, og har man med seg mobilen kan man lese SMS, epost og få varsler rett på håndleddet, sier Nyman.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2019, som ble distribuert 28. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS