CANDY-OVN MED 19-TOMMERS SKJERM

Candy Watch&Touch er en smart stekeovn med 19 tommers berøringsskjerm. På den kan man se videooppskrifter, styre Spotify eller lese epost.

Publisert

– Ovnen har nordiske menyer, og kjører operativsystemet Android i bunn. Det er ikke mulig å installere alle typer apper fra Google Play, men det er støtte for en del, blant annet kan du styre Spotify eller lese epost på skjermen. På den måten blir ovnen – som er en 70 liters enhet med pyrolyse – samlingspunktet på kjøkkenet, sier Peter Ericsson, salgsansvarlig hos Candy Hoover.

Han guidet oss rundt i Candy Hoovers 1500 kvadratmeter store stand på EuroCucina 2018.

Siden berøringsskjermen dekker mye av ovnsdøren, har ovnen et HD-kamera som viser det som skjer i ovnsrommet. Dette bildet kan vises på skjermen, eller på en håndholdt enhet.

Ericsson forteller at Candy Group er privateid av familien Fumagalli. Selskapet ble grunnlagt i 1945, rett utenfor Milano, og Ericsson sier det er et av de raskest voksende hvitevareselskapene i Europa.

I Norden selges de to internasjonale varemerkene Candy og Hoover.

Det er ikke mulig å installere alle typer apper fra Google Play, men det er støtte for en del

– For fire år siden ansatte vi en ny ledelse som er mer aggressiv og innovativ. Stikkordet er oppkopling, og 90 prosent av produktene er tilkoblet internett. I Italia er vi en større spiller enn i Norden, med stort fokus på innbygging. Det finnes en del innbyggingsprodukter også i Norden, men fokus ligger helt klart på frittstående produkter, sier Ericsson til fagbladet Elektronikkbransjen.

Helt oppkoblet

AXI er navnet på en ny serie fra Hoover, som lanseres i tredje kvartal. Her er alle produktene oppkoblede og kan snakke med hverandre.

Peter Ericsson på Candy Hoovers stand under EuroCucina, hvor selskapet viste fram sin nye oppkoblede serie AXI. Foto: Ola Larsson.
Peter Ericsson på Candy Hoovers stand under EuroCucina, hvor selskapet viste fram sin nye oppkoblede serie AXI. Foto: Ola Larsson.

– Alle AXI-produkter er koblet til internett via wifi og kommuniserer med hverandre. Det hele styres via mobilen eller nettbrettet. Denne serien har Hoover jobbet med lenge, og nå er den klar for markedet og fungerer slik vi ønsker. I serien inngår koketopp, kjøkkenvifte, ovn, kombiskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin, sier Ericsson.

Før både Peter Ericsson og undertegnede løper videre til neste møte på messen, forteller han at de nordiske hjemmesidene for Candy og Hoover skal forbedres, da de er for statiske i dag.

Powered by Labrador CMS