Canon imagePRESS C600i

Pressemelding fra Canon 18. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon imagePRESS C600i gir produksjonsteknologi og førsteklasses utskriftskvalitet for kontorer og SMB

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, styrker sin imagePRESS-portefølje med lanseringen av imagePRESS C600i. imagePRESS C600i innlemmer klasseledende teknologier, og leverer profesjonelle utskrifter av høy kvalitet som møter de økende behovene i bedriftsinterne utskriftsavdelinger og små kreative trykkerier, for mer hyppige og korte kjøringer av førsteklasses utskrift på et bredt spekter av medier. Det er også den første Canon produksjonsprinteren som sømløst og sikkert integreres med eksisterende kontorsystemer.

Sentralt for imagePRESS C600i for kontormiljøer og SMB, er dens mange verktøy designet for å maksimere produksjonseffektivitet og redusere kostnader. Disse inkluderer optimalisering av utskriftsflåte, utskriftshåndtering og kontrolløsninger, i tillegg til optimal arbeidsflyt for å levere helintegrert administrering av utskriftstjenester.

Med hastigheter på opptil 60 sider per minutt, kan imagePRESS C600i håndtere et utvidet utskriftssortiment, inkludert utskriftsjobber på opptil 300gsm auto dobbeltsidig, med mediestørrelser opp til SRA3. Nye imagePRESS C600i åpner for nye forretningsmuligheter ved å gjøre brukerne i stand til å øke sin interne produksjon av kommunikasjon med høy kvalitet, slik som avanserte presentasjoner, brosjyrer og salgsmateriell.

Nye imagePRESS C600i er fullt kompatibel med industristandarder som PCL og PostScript, i tillegg til ERP-systemer fra leverandører som SAP, samt støtte for utskrift fra Linux/Unix-systemer. Den har også fordeler av innebygde MEAP og MEAP webplattformer, noe som muliggjør introduksjonen av datafangst og løsninger for dokumenthåndtering gjennom uniFLOW, eCopy og iWDesktop. Operatørerfaring er forenklet av en rekke verktøy for enhetshåndtering og eMaintenance, noe som maksimerer effektivitet og reduserer nedetid.

–Med introduksjonen av den nye imagePRESS C600i, har vi nå en unik og kraftig løsning som leverer klasseledende, profesjonell utskriftskvalitet med sømløs integrasjon med eksisterende kontorsystemer. Dens evne til å håndtere tunge og strukturerte medier gjør dette til et spennende alt-i-ett alternativ for interne utskriftsmiljøer, og små trykkerier som ønsker å utvidere sitt tjenestetilbud, uttaler Torleiv Hugstaul, Produktsjef Professional Print, Canon Norge.

Med de avanserte teknologiene i imagePRESS-plattformen, leverer C600i høyeste nivå av fargekonsistens, levende bildekvalitet, forbedret fargekvalitet og nøyaktig registrering.

Nye imagePRESS C600i er tilgjengelig i Europa fra 1. mars 2015.

Powered by Labrador CMS