Canon PIXMA MG2450, MG2550 og MG3550

Pressemelding fra Canon 22. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon oppdaterer utvalget av blekkbaserte mulitifunksjonsprodukter med tre kompakte enheter og ny mobilapp

Canon lanserer i dag tre nye blekkbaserte multifunksjonsprodukter med kompakt design velegnet for privat bruk og hjemmekontoret.

Nye PIXMA MG2450 og MG2550 har funksjoner for utskrift, skanning og kopiering, og leveres i en lekker ny utførelse. PIXMA MG3550 finnes i to elegante farger og har Wi-Fi-funksjon, støtte for utskrift fra smarttelefon og nettbrett og leverer utskrifter med høy fotokvalitet.

PIXMA MG2450 og MG2550 har ny design i kompakt format og erstatter henholdsvis PIXMA MP230 og MG2250. MG2450 har en matt lysegrå overflate, mens MG2550 har en elegant overflate i matt hvitt som vil passe inn i de fleste hjem. MG3550 erstatter PIXMA MG3250 og finnes i en sort og en hvit utgave.

Wi-Fi er en sentral funksjon på PIXMA MG3550 som lar deg skrive ut og skanne trådløst fra en rekke enheter, som PC-er, smarttelefoner og nettbrett. Modellen støtter også Google Cloud Print, som lar deg skrive ut PDF- og JPG-vedlegg fra Gmail og skrive ut fra Google Docs, nesten uansett hvor du befinner deg[i].

Ny PIXMA Printing Solutions-app

Den nye PIXMA Printing Solutions-appen som er kompatibel med MG3550, gjør det enkelt å skrive ut fra en tilkoblet enhet, og du kan betjene PIXMA-skriveren uten å gå via PC-en. Appen byr på en rekke funksjoner, for eksempel avanserte innstillinger for lagring av skanninger, skanning direkte til en iCloud-tjeneste, til e-post eller for lagring lokalt. Appen gir deg i tillegg tilgang til brukerhåndboken for skriveren på nettet og informasjon om blekkassettnummer. Appen PIXMA Printing Solutions kan lastes ned gratis fra iTunes (iOS) og Google Play (Android).

Brukervennlig og multifunksjonell

PIXMA MG2450, MG2550 og MG3550 bruker alle Canons FINE-blekkteknologi med minimum 2 pikoliters blekkdråper og maksimum 4 800 dpi som sikrer utskriftsoppløsning av høy kvalitet. De nye modellene bruker også Canons hybride blekksystem som sikrer at skriveren leverer fotoutskrifter i høy kvalitet og dokumentutskrifter med tydelig tekst takket være sort pigmentblekk.

PIXMA MG2450 og MG2550 har utskriftshastighet (ISO ESAT) på ca. 8,0 bilder/min i sort-hvitt og 4,0 bilder/min i farger. MG3550 kan skilte med utskriftshastighet på 9,9 bilder/min i sort-hvitt og 5,7 bilder/min i farger.

MG3550 har også automatisk tosidig utskrift som reduserer papirforbruket, og en funksjon for automatisk påslåing som sparer strøm.

Avansert programvare

Alle de nye PIXMA-skriverne har Canons ledende My Image Garden-programvare som samler alle tilgjengelige programmer for Canons PIXMA-skrivere i et felles, brukervennlig grensesnitt og gir enkel navigering i funksjonene for utskrift og skanning. Her finner du også Canons funksjon for utskrift fra full HD-film som lar deg lage fotoutskrifter fra filmer som er tatt opp med Canons kompaktkameraer, videokameraer eller digitale speilreflekskameraer.

De allsidige og fleksible PIXMA-skrivere er en perfekt og brukervennlig løsning for alle typer private utskriftsbehov fra utskrift av nye bilder til familiealbumet til utskrift av viktige skoleprosjekter. Alle de nye PIXMA-skriverne er også kompatible med Canons XL-blekkassetter (tilleggsutstyr) som lar deg skrive ut mer til en lavere pris.

Tilgjengelighet

PIXMA MG2450, MG2550 og MG3550 kommer for salg i september 2013.

PIXMA MG2450 – nøkkelfunksjoner:

·  Kompakt multifunksjonsprodukt: utskrift, kopiering og skanning

·  Kvalitetsutskrift med høy utskriftshastighet

·  Skriv ut mer med XL-blekkassetter (tilleggsutstyr)

·  My Image Garden software

·  CREATIVE PARK PREMIUM

·  Enkel og effektiv utskrift fra nettsteder

·  Innstillinger for automatisk på- og avslåing

PIXMA MG2550 – nøkkelfunksjoner:

·  Kompakt multifunksjonsprodukt: utskrift, kopiering og skanning

·  Elegant design i hvitt

·  Kvalitetsutskrift med høy utskriftshastighet

·  Skriv ut mer med XL-blekkassetter (tilleggsutstyr)

·  My Image Garden software

·  CREATIVE PARK PREMIUM

·  Enkel og effektiv utskrift fra nettsteder

·  Innstillinger for automatisk på- og avslåing

PIXMA MG3550 – nøkkelfunksjoner:

·  Multifunksjonsprodukt for hjemmebruk med Wi-Fi

·  Kvalitetsutskrift med høy utskriftshastighet

·  Skriv ut og skann fra mobile enheter

·  Støtte for Apple AirPrint

·  Støtte for Google Cloud Print

·  Skriv ut mer med XL-blekkassetter (tilleggsutstyr)

·  Spar papir med automatisk tosidig utskrift

·  My Image Garden software

·  CREATIVE PARK PREMIUM

Anbefalte utsalgspriser inkl. mva er:

PIXMA MG2450 kr  399,-

PIXMA MG2550 kr  399,-

PIXMA MG3550 kr  699,-

Powered by Labrador CMS