Canon PIXMA MX375, MX435 og MX515

Pressemelding fra Canon 1. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer nye multifunksjons¬produkter som støtter AirPrint - PIXMA MX375, PIXMA MX435 og PIXMA MX515

Canon lanserer i dag tre nye, rimelige multifunksjonsprodukter for hjemmekontoret: PIXMA MX375, PIXMA MX435 og PIXMA MX515. De nye, kompakte modellene som erstatter PIXMA MX360, PIXMA MX410 og PIXMA MX420, er utstyrt med Wi-Fi-tilkobling[i] for enkel skanning, kopiering, faksing og utskrift, og har høy utskriftshastighet og nye XL-kassetter for lavere utskriftskostnad. PIXMA MX515 har også panel med dobbel funksjon, TFT-skjerm på 6,2 cm og automatisk tosidig utskrift.

Tilkoblingsmuligheter

Nye MX435 og MX515 er utstyrt med en rekke tilkoblingsfunksjoner som gir deg større fleksibilitet når det gjelder utskrift på hjemmekontoret. Innebygd Wi-Fi betyr at du kan skrive ut dokumenter og bilder fra alle rom som dekkes av det trådløse hjemme-nettverket. MX435 og MX515 har også løsninger for mobil utskrift. Med Canons app Easy-PhotoPrint (for iOS og Android) kan du skanne til og skrive ut bilder og dokumenter direkte fra mobile enheter.  AirPrint støttes også, noe som betyr at du kan skrive ut direkte fra Apple iPhone, iPad og iPod touch. Med AirPrint kan du trådløst skrive ut bilder, e-post, websider og andre dokumenter uten å måtte installere drivere. Dette sparer tid og gir en sømløs brukeropplevelse

MX515 har også mulighet for Ethernet-tilkobling som gjør det mulig å dele utskrifts- og skannefunksjonene fra flere tilkoblede PC-er.

Imponerende utskrift, kopiering og skanning

De nye modellene kan skilte med foto- og dokumentutskrift med høy hastighet. MX435 og MX515 har forbedret ISO-hastighet med utskrift av cirka 9,7 bilder/min i sort-hvitt og 5,5 bilder/min i farger. De kopierer også et ISO A4-ark i løpet av 21 sekunder. MX375 har ISO-hastighet på cirka 8,7 bilder/min i sort-hvitt og 5,0 bilder/min i farger og kopierer et ISO A4-ark i løpet av 23 sekunder. Alle de tre nye modellene har integrert automatisk dokumentmater for enkel kopiering, skanning og faksing av jobber som består av flere sider, mens rask Super G3-faks har mulighet for lagring til USB. MX515 har integrert minnekortspor som lar deg lagre direkte på minnekort, og du kan også gjøre dokumenter om til PDF-filer og lagre dem på en PC.

Forbedret funksjonalitet og smart design

De nye PIXMA MX-modellene har alle kompakt design med praktisk frontbetjening. Det gjør det enkelt å fylle på papir og bytte blekkassetter, og enheten kan plasseres helt inn mot veggen eller på en hylle for å spare plass. De nye XL FINE-kassettene med fargeblekk installeres med ett enkelt klikk og gir 50 prosent lavere pris per side[ii], noe som gir deg mer for pengene. Funksjonen Quick Start sørger for rask oppstart av MX-produktene, slik at du kan skrive ut når det passer.

 MX515 har TFT-skjerm på 6,2 cm som lar deg forhåndsvise bilder direkte fra minnekortet, og det gjør det enkelt å se hvilke funksjoner som er valgt. Modellen har også panel med dobbel funksjon – en brukervennlig løsning som kun viser nødvendige taster basert på hvilken funksjon som utføres.

Smart programvare De nye PIXMA MX-modellene leveres også med en rekke smarte utskriftsløsninger som vil falle i smak hos alle som ønsker seg det siste nye innen webutskrift, miljøvennlige funksjoner og kreative funksjoner for bilder og HD-film.

MX515 leveres med programmet ECO Settings, et nytt tilskudd til Canons Solution Menu EX. Denne funksjonen måler hvor mye papir og CO2-utslipp som reduseres ved bruk av automatisk tosidig utskrift.

Du får smart og enkel webutskrift med programmet Easy-WebPrint EX[iii] som lar deg skrive ut nøyaktig det du trenger fra nettet, uten sløsing med papir og blekk. Med dette intuitive programmet skriver du ut fra Internett på en smart måte. Du kan sette sammen og skrive ut innhold fra flere sider som én side ved hjelp av funksjonen Auto Clip, og du kan tilpasse innhold til en side med ett enkelt klikk.

Med programmet Easy-PhotoPrint EX kan du la kreativiteten blomstre og imponere venner og familie med flotte bilder, kalendere og album. Programmet innholder også nye morsomme filtereffekter du kan bruke på utskriftene, blant annet bakgrunnsuskarphet, fisheye, mykt fokus, miniatyreffekt og lekekameraeffekt.

Med funksjonen for utskrift fra full HD-film kan du skrive ut flotte stillbilder fra HD-video du har tatt opp med et av Canons digitale speilreflekskameraer eller kompaktkameraer. Andre kreative verktøy inkluderer muligheten til å sette sammen flere bilder for å skape en følelse av bevegelse, og layoututskrift som forvandler et lite filmklipp til et tegneserielignende storyboard.

Tilgjengelighet MX375, MX435 og MX515 kommer for salg i april 2012.

PIXMA MX375 – nøkkelfunksjoner:

Multifunksjonsprodukt med faks og 30-arks automatisk dokumentmater    

Opptil 4 800 dpi, minimum 2 pikoliter blekkdråper    

ISO ESAT 8,7 bilder/min i sort-hvitt / 5,0 bilder/min i farger    

ISO A4-kopi på 23 sekunder    

Kompakt design med rask frontbetjening    

Easy-WebPrint EX for effektiv webutskrift    

Forbedret Auto Document Fix    

Utskrift fra full HD-film

PIXMA MX435 – nøkkelfunksjoner:

Multifunksjonsprodukt med faks og Wi-Fi    

Lekker design i sort med rask frontbetjening    

Opptil 4 800 dpi, minimum 2 pikolitersblekkdråper    

30-arks automatisk dokumentmater    

ISO ESAT 9,7 bilder/min i sort-hvitt / 5,5 bilder/min i farger    

ISO A4-kopi på 21 sekunder    

Skanning til USB-minne uten bruk av PC    

Easy-WebPrint EX    

Utskrift fra full HD-film    

Støtte for Apple AirPrint

PIXMA MX30515 – nøkkelfunksjoner:

Multifunksjonsprodukt med faks, Wi-Fi og Ethernet    

Lekker design i sort med rask frontbetjening    

6,2 cm TFT-skjerm    

Opptil 4 800 dpi, minimum 2 pikoliter blekkdråper    

30-arks automatisk dokumentmater    

ISO ESAT 9,7 bilder/min i sort-hvitt / 5,5 bilder/min i farger    

ISO A4-kopi på 21 sekunder    

Automatisk tosidig utskrift    

Skanning til USB-minne uten bruk av PC

1] Wi-Fi kun tilgjengelig på PIXMA MX435 og MX515. [2] Basert på Canon RSP sammenlignet med tilsvarende ikke-XL Canon-kassetter med ISO/IEC24712-sidekapasitet. [3] Med Internet Explorer 7, 8 og 9 (for Windows).

Powered by Labrador CMS