Canon Pixma-serie

Pressemelding fra Canon 21. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon styrker i dag utvalget av skrivere og multifunksjonsprodukter i PIXMA-serien med lanseringen av fem nye modeller –PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535ogiP2850.Lanseringen byr på oppdaterte versjoner i Canons kontor- og hjemmesegment i tillegg til to helt nye A3+-skrivere for dem som har behov for mer avanserte utskriftsmuligheter. Canons PIXMA-sortiment består av elegante og brukervennlige modeller med et bredt spekter av utskriftsfunksjoner, blant annet utskrifter i fotolabkvalitet og forretningsdokumenter.

Flotte utskrifter i A3+-format for fotoentusiaster: PIXMA iP8750

PIXMA iP8750 er et nytt tilskudd i serien og er myntet på fotoentusiaster som ønsker å  skrive ut imponerende fotoutskrifter hjemme. Med et seksfargers blekksystem, inkludert en egen grå blekkassett, leverer iP8750 fargebilder i meget høy fotokvalitet og sort-hvitt-utskrifter med jevne graderinger. Du får et enestående detaljnivå takket være ned til 1 pikoliters blekkdråper og utskriftsoppløsning på opptil 9 600 dpi. Med iP8750 skriver du ut kantløse bilder og dokumenter i opptil A3+-format med høy utskriftshastighet (ISO ESAT ) på 14,5 bilder i minuttet sort-hvitt og 10,4 bilder i minuttet i farger. Det tar omlag 2 minutter å skrive ut et bilde i A3-format.

PIXMA iP8750 er utstyrt med en rekke tilkoblingsmuligheter med støtte for Wi-Fi, Google Cloud Print og Apple AirPrint™ slik at du enkelt kan skrive ut fra en rekke ulike enheter. Laster du ned CanonsPIXMA Printing Solutions-app, kan du direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett skrive ut bilder i en rekke ulike formater og på forskjellige typer papir. iP8750 har også utskrift direkte på CD- og DVD-plater, og du kan velge blant flere forskjellige etikettmaler.

Høy ytelse på hjemmekontoret: PIXMA iX6850

PIXMA iX6850 erstatter iX6550-modellen og er en A3+-skriver med høy ytelse som passer utmerket til utskrift av store regneark, plakater og bilder. iX6850 har også støtte for både Ethernet og Wi-Fi for enkel nettverkstilkobling både hjemme og på kontoret. Skriveren er dessuten kompatibel med CanonsPIXMA Printing Solutions-app, Google Cloud Print og Apple AirPrint™ slik at du enkelt kan skrive ut fra smartenheter som nettbrett og smarttelefoner.

Med iX6850 kan  du problemfritt skrive ut store volumer, og du glede deg over dokumentutskrifter i suveren kvalitet med sylskarp grafikk og bilder i imponerende fotokvalitet takket være skriverens blekksystem med pigment- og fargestoffbasert blekk i fem ulike farger. iX6850 har høy utskriftshastighet (ISO ESAT ) med 14,5 bilder i minuttet i sort-hvitt og 10,4 bilder i minuttet for fargedokumenter i A4-format. Du kan også enkelt skrive ut plakater og forretningsdokumenter med Canons Solutions Templates-programvare. iX6850 har i tillegg støtte for sorte XXL-blekkassetter som tilleggsutstyr, noe som lar deg skrive ut opptil omlag 1 000 sider[1]. Det betyr økt produktivitet, lavere utskriftskostnader og færre blekkassettskift.

Økt produktivitet på hjemmekontoret: PIXMA MX475 og PIXMA MX535

Med de nye multifunksjonsproduktene PIXMA MX475 og MX535 får du tilgang til avansert programvare og kan øke produktiviteten på hjemmekontoret med utskrifts-, kopi-, skanne- og faksfunksjoner i én og samme enhet. De nye modellene har 30-arks automatisk dokumentmater som lar deg enkelt skanne og kopiere flersiders dokumenter for effektiv dokumentarkivering. MX535 har i tillegg tosidig utskrift som reduserer papirforbruket.

Skriverne har en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert CanonsPIXMA Printing Solutions-app og støtte for Google Cloud Print og Apple AirPrint™, slik at du kan skrive ut trådløst fra nettbrett eller smarttelefon om du er på kontoret eller på farten. Videre gir MX535 deg tilgang til Canons PIXMA Cloud Link som lar deg skrive ut bilder og dokumenter fra nettskytjenester som Evernote™ og Dropbox™, ved hjelp av smartenheter. MX475 og MX535 har også Access Point Mode, som gjør det mulig å skrive ut trådløst uten å være koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Disse nye modellene inngår i Canons produkter rettet mot småbedrifter, som også inkluderer Canon i-SENSYS-laserskrivere. 

Effektiv utskrift hjemme: PIXMA iP2850

Canon introduserer en effektiv, kompakt skriver spesialutviklet for daglige utskriftsoppgaver i hjemmet – PIXMA iP2850, som erstatter iP2700. Den har en elegant og kompakt design som gjør den til et ideelt valg for plassbevisste hjemmebrukere eller studenter som ønsker en enhet som tar liten plass på skrivebordet. iP2850 leverer høy utskriftskvalitet med skarp tekst og naturtro bilder takket være Canons FINE-blekkassetteknologi som kombinerer sort pigmentblekk med fargestoffbasert blekk.

iP2850 har en funksjon forautomatisk avslåingsom sparer strøm ved at skriveren automatisk slås av når den ikke har vært i bruk i et gitt tidsrom. Funksjonen forautomatisk påslåingsørger deretter for at skriveren automatisk slås på igjen når du starter utskriften. Du kan også velgestillemodussom lar deg skrive ut tilnærmet lydløst hjemme.

Kostnadseffektiv kvalitetsutskrift

Alle de fem nye PIXMA-skriverne er kompatible med XL-blekkassetter som er større og mer kostnadseffektive enn standardkassettene og lar deg skrive ut mer til en lavere pris. Til iX6850 kan du også kjøpe XXL-blekkassetter med sort pigmentblekk som tilleggsutstyr. Med en slik kassett kan du skrive ut opptil 1 000 A4-sider før du må skifte blekkassett[2]. XL- og XXL-blekkassettene gir en kostnadsbesparelse[3] på mellom 30 og 50 prosent per side sammenlignet med tilsvarende standardkassetter.

Kreativitet med et knappetrykk

Samtlige av de nye PIXMA-skriverne har også Canons avanserte My Image Garden-programvare som samler alle tilgjengelige programmer for Canons PIXMA-skrivere i et felles, brukervennlig grensesnitt og gir enkel navigering i funksjonene for utskrift og skanning.

Nøkkelfunksjonerpå PIXMA iP2850:

·  Kompakt skriver

·  Kompatibel med XL-blekkassetter

· Automatisk på- og avslåing

· Stillemodus

·  My Image Garden

NøkkelfunksjonerpåPIXMA MX475:

·  Skriver, kopimaskin, skanner og faks

·  Trådløs

·  30-arks automatisk dokumentmater

·  Mobil utskrift og skanning

·  Kompatibel med XL-blekkassetter

·  Støtte for Google Cloud Print og Apple AirPrint™

Nøkkelfunksjoner påPIXMAMX535:

·  Skriver, kopimaskin, skanner, faks og nettskyutskrift

·  Trådløs

·  30-arks automatisk dokumentmater

·  Tosidig utskrift

·  Kompatibel med XL-blekkassetter

·  Mobil utskrift og skanning

·  Støtte for Google Cloud Print og Apple AirPrint™

·  PIXMA Cloud Link

Nøkkelfunksjonerpå PIXMA iX6850:

·  A3+-kontorskriver

·  Fem separate blekkassetter

·  Trådløst nettverk og LAN

·  Mobil utskrift

·  XL- og XXL-blekkassetter som tilleggsutstyr

Nøkkelfunksjonerpå PIXMA iP8750:

·  A3+-fotoskriver

·  Seks separate blekkassetter og sort-hvitt-fotoutskrift i høy kvalitet

·  Trådløs

·  Fotolabkvalitet

·  Kompatibel med XL-blekkassetter

·  Utskrift på CD- og DVD-plater

Tilgjengelighet:

PIXMA iP8750 har salgsstart i februar og anbefalt utsalgspris inkl. mva er kr 2.999,- PIXMA iX6850 har salgsstart i februar og anbefalt utsalgspris inkl. mva er kr 1.699,-

PIXMA iP8750 har salgsstart i februar og anbefalt utsalgspris inkl. mva er kr 2.999,- PIXMA MX535 har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris inkl. mva er kr 899,-

PIXMA MX475 har salgsstart i mars og anbefalt utsalgspris inkl. mva er kr 749,-

[1] Basert på sort-hvitt-utskrift i A4-format.

[2] Basert på ISO/IEC 24711. Du finner mer informasjon på www.canon-europe.com/ink/yield

[3] PIXMA iP2850 gir 30 prosent, MX475 og MX535 gir 50 prosent og iP8750 og iX6850 gir 30 prosent besparelse ved bruk av XL-blekkassetter.

Powered by Labrador CMS