Canon i-SENSYS MF230- og MF240-serier

Pressemelding fra Canon 3. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer nye i-SENSYS MF230- og MF240-serier med sort-hvitt-utskrift og mange tilkoblingsmuligheter for mindre kontormiljøer

Canon Europa, ledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag seks nye multifunksjonelle sort-hvitt-produkter for mindre kontormiljøer. De nye i-SENSYS MF230- og MF240-seriene som består av i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw og MF249dw, er spesialdesignet for privatbruk, mindre bedrifter og arbeidsgrupper og kan skilte med en rekke dynamiske nye funksjoner som gir større fleksibilitet, forbedret energieffektivitet og enkel integrering i eksisterende arbeidsflyter.

Få fart på produktiviteten

De kompakte multifunksjonsproduktene erstatter i-SENSYS MF210 og den prisbelønte i-SENSYS MF220-serien og er fullspekket med nye funksjoner som er utviklet for å optimalisere effektiviteten i mindre kontormiljøer. Få høy utskriftshastighet med 23 sider i minuttet for i-SENSYS MF230-serien og 27 sider i minuttet for i-SENSYS MF240-serien. Legg til stor papirkapasitet på 250 ark, og du er garantert kvalitetsutskrifter som dekker et bredt spekter av utskriftsbehov i bedriften. De nye seriene har teknologi som gjør at enhetene er klare til å skrive ut på et øyeblikk og første utskrift er raskt ferdig, og i-SENSYS MF240-serien øker effektiviteten ytterligere med tosidig utskrift.

Fleksibilitet på en enda enklere måte

Bedrifter kan bruke nettbrett og bærbare og stasjonære datamaskiner og få trådløs tilgang til teknologier som Mopria™ (Android), Apple AirPrint, Google Cloud Print og Canons PRINT-app for bedrifter, til alt fra daglig utskrift til kopiering, skanning og faksing. i-SENSYS MF230 og MF240-serien leveres også med forbedret Wi-Fi-tilkobling. Det betyr at brukerne kan koble til skriveren direkte fra smarttelefonen* eller de kan bruke en nettverkstilkobling – avhengig av hva som er mest praktisk. Få praktisk og effektiv deling av digitale dokumenter med avanserte MF Scan Utility som følger med i-SENSYS MF230- og MF240-seriene og lar brukerne skanne og opprette søkbare PDF-dokumenter, legge ved skannede filer i e-poster og sende skannede dokumenter direkte til utvalgte nettskytjenester.i-SENSYS MF247dw og MF249dw holder i tillegg enkelt tritt med tempoet på moderne arbeidsplasser og lar deg skanne og sende til e-post eller nettverket – helt uten behov for PC.

Problemfri utskrift og skanning

i-SENSYS MF230- og MF240-seriene er utviklet for å gi enda bedre ekstern betjening. Både ansatte og nettverksadministratorer kan nå bruke skriverens mobiloptimaliserte eksterne brukergrensesnitt (RUI) som de får tilgang til gjennom et sikkert HTML-webgrensesnitt fra smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en*. Det eksterne brukergrensesnittet gir bedriften en sentralt administrert løsning der brukerne får tilgang til skriverinformasjon og mulighet til å endre nettverkstinnstillinger, konfigurere adressebøker og sjekke tonernivået eksternt. i-SENSYS MF230- og MF240-seriene er i tillegg utstyrt med bransjeledende sikkerhetsstandarder som gir forbedret kompatibilitet og enkel integrering i eksisterende kontormiljøer.

Mindre energisløsing

Moderne bedrifter legger stadig større vekt på etisk forretningsdrift og i-SENSYS MF230- og MF240-seriene er utviklet med fokus på bærekraft og bidrar til å gjøre bedriftenes klimaspor minst mulig. Organisasjoner kan spare strøm ved hjelp av strømsparingsinnstillingene, og en helt ny ØKO-rapportfunksjon viser papir- og strømforbruket i sanntid og gir tips til effektivisering. i-SENSYS MF237w, MF247dw og MF249dw har forhåndsvisning av faks – en funksjon som gir deg mulighet til å forhåndsvise og slette uønskede faksjobber via det eksterne brukergrensesnittet. I tillegg til funksjon for automatisk avslåing og dvalemodus har i-SENSYS MF230- og MF240-seriene miljøvennlig resirkulering av Canons alt-i-ett-kassetter gjennom Canons prisbelønte resirkuleringsprogram for brukte tonerkassetter. Ansatte kan selv bytte ut tomme tonerkassetter uten vedlikeholdsutgifter og sikre kontinuerlig utskrift av sort-hvitt-dokumenter og bilder i førsteklasses kvalitet.

Iacob Bjørnebye, produktansvarlig i Canon Norge, sier: “De nye i-SENSYS MF230- og MF240-seriene er kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for mindre bedrifter som ønsker å utvide utskriftsmulighetene uten å øke miljøbelastningen. De nye enhetene kombinerer elegant, kompakt design med mobilteknologi og Canons nye ØKO-rapportfunksjon og resirkuleringsprogram som gjør det enkelt å integrere systemene i bedriftens eksisterende arbeidsflyter og samtidig sikre seg best mulig resultat.”

i-SENSYS MF230- og MF240-seriene er tilgjengelig hos Canons salgskontor og hos utvalgte forhandlere fra november.

Nøkkelfunksjoner

Powered by Labrador CMS