Canon i-SENSYS MF600 og MF700

Pressemelding fra Canon 1. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye i-SENSYS fargeserie tilbyr fleksibelt arbeid for arbeidsgrupper

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, lanserer i dag to nye serier A4 multifunksjons fargeskrivere (MFP) for å løse utfordringer knyttet til dokumenter og utskrift i små arbeidsgrupper, som en del av en større organisasjon. I tillegg til nøkkelfunksjonene for utskrift, kopiering og skanning, tilfører nye i-SENSYS MF700 og i-SENSYS MF600 funksjoner for mobil utskrift, i en kompakt og intuitiv design.

– Canon er forpliktet til å fjerne alle oppfattede barrierer for mobil utskrift, inkludert vanskelige oppsett og begrenset funksjonalitet. Våre nye i-SENSYS multifunksjonsenheter tilbyr alt en organisasjon trenger for å kunne jobbe raskt og fleksibelt, med enkel integrasjon, ende-til-ende-håndtering og et brukervennlig grensesnitt for å sikre problemfri utskrift, sier Magnus Blegen, markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge.

i-SENSYS MF600-serien

De nye i-SENSYS MF600-modellene er ideelle for miljøer med små arbeidsgrupper, med hastigheter på opptil 14 spm. For å optimalisere produktiviteten på arbeidsplassen, kommer MF600-serien med tilkobling for fjernadministrasjon, noe som eliminerer behovet for IT-avdeling for å administrere individuelle enheter manuelt. Den nye fargeberøringsskjermen, som kan tilpasses behovene i de spesifikke arbeidsgruppene, er både enkel og intuitiv å bruke. Begge enheter gir mobil utskriftsfunksjonalitet, og MF628Cw har innebygd Wi-Fi for ytterligere allsidighet.

Kraftig og forbedret skann-til-send-funksjon forenkler arbeidsflyten ytterligere gjennom skanning til USB, delte mapper, FTP eller e-post i innboksen uten PC. Skannefunksjonalitet inkluderer skanning direkte til nettskybaserte applikasjoner eller mobile enheter, ved hjelp av gratis PC- og mobilapplikasjoner.

– Inkompatible skrivere og tekniske problemer er, ifølge den nyeste rapporten til InfoTrends[i], de to største hindringene for folk som skriver ut fra sine mobile enheter. De nye i-SENSYS-modellene er designet med kompatibilitet og brukervennlighet i tankene, for å gjøre mobil utskrift enklere og oppmuntre til optimal produktivitet både i og utenfor kontoret, fortsetter Blegen.

i-SENSYS MF700-serien

Med hastigheter på opptil 20 spm og dobbeltsidig utskrift og skanning, er i-SENSYS MF700-serien perfekt for små og mellomstore arbeidsgrupper som ønsker en mer fleksibel tilnærming til deres daglige skanne- og utskriftsjobber.

i-SENSYS MF700-serien tilbyr omfattende tilkoblingsmuligheter for mobile arbeidstakere. Canons nye NFC Touch & Print[ii]gir ansatte i tillegg mulighet til å bruke sin kompatible[iii]smarttelefon eller nettbrett for å koble til og skrive ut raskt og nøyaktig. Skann til søkbare PDF-filer, EncryptediV og Digital Signature[iv], er nå mulig. Støtte for industristandard PCL5c/6 og Adobe PostScript-skriverspråk sikrer jevn integrering i administrerte IT-nettverk. MF729Cx fungerer også med uniFLOW, noe som gjør den egnet som en del av Canons store plattform for utskriftshåndtering.

Begge seriene tillater opplasting av skannede data til nettsky-applikasjoner som Dropbox™ og Google Drive™, og begge seriene inkluderer støtte for Apple AirPrint™ og kompatibilitet med Google Cloud Print.

Disse funksjonene gjør det mulig for bedrifter i alle størrelser å jobbe mer effektivt, og administrere, skrive ut og skanne dokumenter via en rekke mobile enheter mens man er på farten.

Begge grupper av multifunksjonsenheter støtter den nye, kombinerte Canon PRINT Business app, som erstatter applikasjonene Canon Mobile Printing og Canon Mobile Scanning. Canon PRINT Business app inkluderer NFC-støtte og iCloud-støtte for å sikre brukerne en rekke alternativer for utskrift fra en hvilken som helst enhet, hvor som helst. Applikasjonen gjør det også mulig å skrive ut fra websider eller lagre bilder direkte, lagre i nettsky, og leveres med mulighet for bildekorrigering.

Både MF700- og MF600-skriverserien vil være tilgjengelig i Europa fra oktober 2015.

i-SENSYS 600 - nøkkelfunksjoner:

Utskrift, kopi, skann

Faks (kun MF628Cw)

8,9 cm (3,5 tommer) fargeberøringsskjerm

14 spm

E-maintenance

Wi-Fi (kun MF628Cw)

AirPrint

Google Cloud Print

i-SENSYS MF700 - nøkkelfunksjoner:

Utskrift, kopi, skann

Dobbeltsidig utskrift og skanning

Faks (kun MF728Cdw og MF729Cx)

8,9 cm (3,5 tommer) fargeberøringsskjerm

20 spm

E-Maintenance

Wi-Fi

AirPrint

Google Cloud Print

NFC Touch & Print (kun MF729Cx)

Kompatibel med uniFLOW (kun MF729Cx)

Støtte for PCL5c/6 og Adobe PostScript skriverspråk

[i] InfoTrends: Mobile Devices and the Impact on Print http://www.infotrends.com/public/Content/Press/2015/02.24.15.html

[ii]Kun i-SENSYS MF729Cx

[iii] NFC-aktiverte Android-enheter

[iv] Encrypted og Digital Signature kun på i-SENSYS MF729Cx

Powered by Labrador CMS