Canon imageFORMULA P-208

Pressemelding fra Canon 26. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer i dag en ny, kompakt og lett skanner for effektiv skanning og informasjonsbehandling når du er på farten. imageFORMULA P-208 får strøm via USB, og den lekre designen og intuitive betjeningen gjør også skanneren til et utmerket valg for hjemmeskanning, for eksempel til skanning av bilder og regninger.

Den nye skanneren er ultrakompakt1, veier kun 600 gram og er utstyrt med automatisk dokumentmater som øker produktiviteten ved å la deg skanne opptil ti ark samtidig. Skanneren har også to bildesensorer som leser av begge sidene av arket samtidig, noe som gir rask tosidig skanning med opptil 16 bilder i minuttet ved hjelp av en enkel USB-tilkobling. Nye imageFORMULA P-208 kan skanne plastkort, som ID-kort og trykte kort, og leveres med førsteklasses skannefunksjoner som standard, for eksempel funksjoner som korrigerer forskyvning, automatisk registrerer dokumentformat, oppdager dobbeltmating og hopper over tomme sider. Med skanneoppløsning på opptil 600 dpi er du sikret høy kvalitet. En ny algoritme for bildebehandling optimaliserer gjengivelsen av bilder, tekst og fargedokumenter slik at resultatet blir likest mulig originalen.

Den bærbare skanneren gir deg praktisk skanning når du er på farten, på kontoret eller hjemme. Med den integrerte CaptureOnTouch Lite-funksjonen kan du enkelt skanne uten å måtte installere drivere eller programvare – det er bare å koble til og starte. Det eneste som kreves er en USB-tilkobling til en Windows- eller Mac-datamaskin.

Evy Roen, produktansvarlig for skanneløsninger i Canon Norge, sier – Måten vi jobber på, krever stadig større fleksibilitet og mobilitet. De ansatte er ikke lenger lenket til kontorpulten og ønsker derfor en effektiv løsning for å håndtere dokumenter når de er på reise, på kundebesøk, hjemme eller på et fjerntliggende avdelingskontor. Canon har tatt denne utviklingen på alvor og utviklet teknologier som gir effektiv skanning for folk på farten.

– Canons populære imageFORMULA P-215, som er bransjens raskeste bærbare USB-skanner, har satt standarden for bærbare skannere med høy hastighet, ytelse og kvalitet, fortsetter Roen. – Med nye imageFORMULA P-208 utvider Canon utvalget av bærbare skannere med en ultrakompakt, produktiv løsning som sørger for at ansatte kan jobbe effektivt når de er på farten og til hjemmebruk.

Nye imageFORMULA P-208 inngår i Canons utvalg av bærbare skanneløsninger med nettskytilkobling som omfatter CaptureOnTouch Mobile, en gratis app for Apple- og Android-enheter som lar deg skanne og dele dokumenter direkte til nettskyapplikasjoner.  I serien finner du også den ultrakompakte skrivebordsskanneren DR-C125W med integrert Wi-Fi-funksjon og Canons Wi-Fi-enhet WU10, et tilleggsutstyr for Wi-Fi-tilkobling og strømforsyning til Canons bærbare skannere.

Med Wi-Fi-enhet WU10 som tilleggsutstyr kan du utvide funksjonaliteten på imageFORMULA P-208 og raskt og enkelt skanne dokumentbunker direkte til smarttelefonen og nettbrettet ved hjelp av appen CaptureOnTouch Mobile. Du kan deretter overføre dokumentene direkte til arbeidsflyter i bedriften eller nettskyapplikasjoner som Evernote, Google Docs eller SharePoint, noe som gir kortere behandlingstid og raskere tjenestelevering til kundene.

imageFORMULA P-208 vil være tilgjengelig hos alle Canons salgskontorer og forhandlere fra januar 2013.

Powered by Labrador CMS